astro

MESEČNI HOROSKOP: Mart nosi mnoštvo UZBUDLJIVIH događaja za svaki horoskopski znak

0

Proverite šta vas čeka u martu 2019.

foto: Profimedia

STRELAC

 

Ljubav

Trenutnu situaciju u vašim partnerstvima ne smete ostaviti da se rešava sama od sebe ili izbegavati da pokrenete priču o pitanjima koja vam smetaju. Sve ono što se ne rešava, samo će narastati tokom marta, donoseći lošu i nestabilnu komunikaciju, ili čak ćutanje i povlačenje. Pošto je pitanje ko je od vas dvoje u pravu u nekim situacijama koje vam smetaju, ne treba ići na varijantu ubeđivanja već pokušati da se ozbiljno I iskreno porazgovara o suštini problema – sitnice koje vas iritiraju na dnevnoj bazi su samo posledica, bitan je koren I uzrok – jer odatle neslaganje I ide. Ukoliko se potrudite, drugi deo meseca bi mogao makar neke stvari razjasniti I pokrenuti vas ka mirnijem I stabilnijem odnosu. Slobodni pripadnici ovog znaka s jedne strane osećaju kako ih prošlost doziva, a sa druge – neki novi ljudi stupaju u vaš život. Pošto je prošlost trenutno vrlo mutna – niti vi znate šta hoće od vas niti šta biste sa njom čak I da se sve ponovo pokrene, savet vam je da je pustite I okrenete se novim osobama. Drugi deo meseca bi mogao doneti jako lepe momente sa suprotnim polom, čak I ulazak u emotivnu priču.

Posao

Ukoliko vam je namera pokretanje privatnog biznisa – nije vreme za konkretizaciju, ali jeste za pravljenje osnova – za planiranje, za neke okvirne dogovore, za ispitivanje tržišta. U ovom segmentu ne treba žuriti. Generalno gledano – vi ste rastrgnuti obavezama na sve strane I imate posla više nego što biste želeli. To ne znači da je I finansijski momenat isti takav, pa sa novcem I tokom marta – oprezno I pažljivo! Tokom treće dekade marta sledi vam jedan plodonosniji I poslovnim šansama ispunjen period.

Zdravlje

Stariji – krvni sudovi, šećer I holesterol. Mlađi – problemi sa grlom I respiratornim organima.

 

JARAC

 

Ljubav

Vreme je za pokretanje promena, vreme je da svoj odnos postavite na neke nove osnove, vreme je da se više otvorite I prihvatite po koju partnerovu primedbu ili predlog, a ne samo da odbijate. Sve ovo je neophodno da bi vaša veza postala stabilnija, jer – sigurna sam da vam je već dosta situacije takve kakva jeste trenutno. Možda će početni momenti biti nespretni ili to vaše usaglašavanje neće ići onom brzinom kojom se nadate, ali ne smete I ne trebate odustati. Da, imaćete tokom ovog meseca par trenutaka u kojima će vam se činiti da se ponovo vraćate na početak, ali oni će biti kratkotrajni. U suštini, mart je period u kojem možete napraviti prave promene koje su vam oboma toliko potrebne. Slobodni pripadnici ovog znaka – iako vam u glavi još uvek stoji neka prošlost, iako čak može biti i kontakta sa tom osobom – savet vam je da se ne vraćate korak unazad. Period je dobar za nove ljude, nove ljubavi. Neko će se jako potruditi oko vas i pokazivati vam da je zainteresovan, ne samo za prolazne stvari. Postoji nešto što će vas kočiti i sputavati (možda je to samo oprez), ali ovoj osobi biste trebali da date šansu….

Posao

Imaćete osećaj da se sve ono što je nepovoljno po vas dešava brzinski, a ono što je povoljno ili ono što vas vodi u susret pozitivnim promenama – ide brzinom puža. Ovo nije mesec u kojem ćete uspeti da razrešite problematiku koja vas muči, ali jeste period u kojem ćete konačno, i to u drugom delu marta, pronaći taj pravac kojim je potrebno da idete. Odnos sa kolegama će biti promenljiv, pa se nemojte posebno oslanjati na njih, pogotovo što ste vi potrebni njima, a ne oni vama. Finansije – gore, dole.

Zdravlje

Osetljivost je prisutna tokom marta. Mogu se aktivirati i hronične tegobe ili bolesti koje niste na pravi način zalečili. Više opreza u saobraćaju.

 

 

VODOLIJA

 

Ljubav

Ljubavni život zauzetih Vodolija – pa….onako. Ništa tu nije loše, da se razumemo – još samo kada biste vi mogli da se opustite i uživate u onome što imate i što je dobro, a ne da potencirate na onome što vam smeta. Prosto rečeno – smatrate da dajete mnogo više nego što dobijate, a ne verujem da bi se vaš partner složio sa ovakvim vašim gledištem. Opterećujete se nekim pitanjima koja i nisu toliko bitna koliko to vama izgleda, a zanemarujete sve ono lepo što vam voljena osoba pruža. Zaključak – opustite se i počnite da uživate, a brigu gurnite u stranu. Ovaj vam period može doneti mnogo toga lepog sa osobom koju volite I gledajte da ga iskoristite do maksimuma. Slobodni pripadnici ovog znaka – sa Venerom u svom polju ličnosti – ljubav će vas svakako potražiti tokom marta. No, vaša razmišljanja sada idu ili u pravcu prošlosti ili pak samo maštate o nekom sa kim povremeno imate komunikaciju. Trebali biste da iskoristite šanse koje vam se pružaju kao na dlanu – naravno, govorim o novim osobama – prošlost neka ostane tamo gde jeste – na nju ne vredi trošiti vreme….

Posao

Prvi deo meseca će doneti opštu konfuziju – i po pitanju odnosa sa nadređenima, sa kolegama, ali i po pitanju svega onog što ste se prihvatili da uradite a onda upali u neorganizovanu zbrku u kojoj ni vi sami ne možete da se snađete. No, sve ovo spada « u rok službe » jer ćete se uspešno boriti i iako teškom mukom, iz svega izlaziti kao pobednik. Kada se sve sabere i oduzme na kraju marta, shvatićete da ste lepo zaradili, ali na koji način i uz koliko truda i kalkulacije i nerviranja – to samo vi znate…

Zdravlje

Promene u sektoru ishrane, više odmora i izbegavanje stresnih situacija – mogu mnogo doprineti vašem zdravlju.

 

RIBE

 

Ljubav

Koliko god vam je sada potrebno da dobijete potvrdu ljubavi, prisustvo, neke lepe i nežne zajedničke momente sa partnerom – toliko će vam sve to izmicati za dlaku ili ćete morati da se zadovoljavate mrvicama. Ovo je jako emotivan mesec za vas, a problem je u tome što ćete, čak i kada vam voljena osoba bude pokazivala koliko joj je stalo do vas, vi negde i dalje biti nesigurni i imati million i jedno pitanje bez odgovora u svojoj glavi. Nije zato ni čudno što će se neke Ribe okrenuti drugim osobama, ako ni zbog čega drugog – a ono radi neobaveznog flerta i toga što bi im neko « sa strane » pomogao da se osećaju sigurnije i sa više samopouzdanja. Koliko god vam ovo bilo simpatično i slatko, vaš osnovni problem – onaj sa partnerom – će verovatno ostati nerešen sve do kraja ovog meseca. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju dve opcije – ili da popuste pod udvaranjima nove osobe koja nikako ne odustaje od njih….ili da se okrenu ka prošlosti koja je u njihovim srcima još uvek vrlo živa. Obzirom na vašu romantičnu prirodu, nešto mi više miriše da će u ovoj trci prošlost pobediti…..

Posao

Početni momenat je takav da vam donosi kašnjenje ili previše odugovlačenja po pitanju pokretanja situacija koje su vam poslovno važne, ali razloga za brigu nema. Čak i kasneći – stižete na vreme. Iako smatrate da nemate pravu podršku saradnika ili nadređenih – ovaj mesec će vam pokazati da to nije tako. Drugi deo meseca može doneti brzo pokretanje dešavanja i promene koje su pozitivne po vas, a na koje niste uopšte računali niti razmišljali o njima. Finansijski – solidno, nemate razloga za brigu.

Zdravlje

Generalno gledano – dobro ste. Ipak, previše trošite svoje energetske resurse i potrebno je da se više odmarate.

makonda-tracker