astro

MESEČNI HOROSKOP: Mart nosi mnoštvo UZBUDLJIVIH događaja za svaki horoskopski znak

0

Proverite šta vas čeka u martu 2019.

foto: Profimedia

LAV

 

Ljubav

I vi I partner ste previše okupirani nekim svojim dilemama I ličnom ili poslovnom problematikom, pa vaš odnos ostaje u zapećku I nekom trećem planu. Biće tu dešavanja, nije da neće – ali je pitanje koliko ćete bilo vi, bilo voljena osoba biti zadovoljni događajima. Ponekad vam se može učiniti da je vaš odnos potpuno površan, da ste više prijatelji nego ljubavnici jedno drugom, a biće I momenata u kojima će brige, sumnje I nerešena pitanja eskalirati I doneti vam svađe I rasprave. Poslednja dekada marta donosi vam da se vi lično osećate bolje I da na lakši način izlazite na kraj sa situacijama sa voljenom osobom. Ako ništa drugo – bar vas dešavanja neće toliko doticati, povređivati I zbunjivati kao do tada. Slobodni pripadnici ovog znaka – više osoba će u ovom periodu pokušavati da vam se nametne I približi. Neke ćete doživljavati kao prijatelje, sa nekima ćete imati flertovanje I opuštanje mozga, ali je malo onih koji će istinski dotaknuti vaše srce. Postoji šansa za ulazak u emotivnu priču I to tokom drugog dela marta. Ova osoba se možda ne uklapa u vaše kriterijume, ali će vam biti beskrajno zanimljiva I privlačna.

Posao

Skokovit poslovni mesec za Lavove. Kako mart bude odmicao, vi ćete sve više pronalaziti snagu u sebi iako će dešavanja povremeno biti turbulentna, a vi često u nekim čudnim konfliktima sa onima sa kojima sarađujete. Zeljni ste velikih promena, ali kao da još uvek nije pravo vreme za njih. Dosta toga će ostati « za kasnije » što je za vas i dobro, jer je pitanje koliko biste se mogli osloniti na dogovoreno u ovom periodu. Po pitanju finansija nećete biti zadovoljni, a moguće je da će vam neki ljudi ostati dužni.

Zdravlje

Dosta se trošite, a vaši energetski resursi nisu neiscrpni. Više odmora i blage rekreacije vam je potrebno. Takođe, povedite više računa o načinu ishrane.

 

DEVICA

 

Ljubav

Problemi u komunikaciji i nesporazumi će obeležiti jedan dobar deo marta. Sta više – partner vas povremeno može kažnjavati ćutanjem i zatvaranjem u sebe. Iako ćete za one oko vas izgledati kao skladan par i može se dogoditi da čak društveno budete aktivniji – da više izlazite zajedno, da se družite, čak i otputujete negde – suština je da će ispod površine stajati gomile nerešenih pitanja i obostrano pritajeno nezadovoljstvo. Stvari mogu malo krenuti na bolje u drugom delu meseca, ali i za to će biti potrebno mnogo truda i obostranog angažovanja i volje da se loši momenti prevaziđu. Slobodne Device u nekom momentu mogu poželeti da obnove komunikaciju sa bivšim partnerom, čak to i uraditi – ali možete ostati na kraju razočarani što ste uopšte pokušali da nešto uradite. To jednostavno neće biti « to » čemu ste se nadali. Takođe, u ovom ćete mesecu biti više društveno aktivni sa dosta kontakata sa suprotnim polom, ali sve to može ostati na nivou površnih, više prijateljskih i zabavnih poznanstava. Moguć je i jedan jači flert ili avantura preko poslovnog segmenta u drugom delu marta.

Posao

Da je vreme da se aktivirate, jeste. Da pokrenete mnogobrojna pitanja koja vas muče u vezi posla, da razrešite neke nedoumice, čak i da pokrenete sporove oko situacija u kojima ste nepravedno gurnuti u drugi plan. No, ne očekujte da će se bilo šta od ovoga rešiti brzo. Jeste u periodu u kojem je potrebno da se zauzmete za sebe, ali ovo računajte samo kao početak, kao prvi korak koji će vas svakako odvesti ka cilju u narednom periodu. Po pitanju finansija – nije vreme za jače investicije i troškarenja.

Zdravlje

Respiratorni organi će biti osetljivi. Takođe, mogući su hormonski problemi kod dama.

 

 

 

 

 

 

VAGA

 

Ljubav

I vi i partner ćete biti naglašeno tvrdoglavi, oboje ubeđeni da ste u pravu i ne baš spremni za kompromis. Verujte, ovo se može prevazići, ali uticaj i promene moraju krenuti sa vaše strane jer ste vi trenutno u boljoj poziciji od voljene osobe. Ako smanjite inat, a uključite svoj vrcavi duh, svoju želju za lepim dešavanjima, ako pokrenete onu pravu energiju u sebi koje imate na pretek – tenzije će prestati, a strasti će se probuditi i zaista možete uživati u zajedničkim momentima. Sada zaista važi ona izreka da ste sami kovač svoje sreće, pa izvolite – uradite nešto po tom pitanju. Da će vas i pored sve dobre volje vaše drago em milo biće povremeno nervirati – ma hoće. Ne kačite se za sitnice i sve će biti kako treba. Slobodne Vage trenutno traže samo zabavu, dobro raspoloženje i provod i uživaće u flertovanjima sa suprotnim polom. No, nemojte da se iznenadite ukoliko vam se neko istinski podvuče pod kožu iako niste imali nameru da se zaljubljujete. Drugi deo meseca je naročito pogodan za ovakve ljubavne igrarije i neće uopšte biti čudno ukoliko vas i strasti i emocije zapljusnu svom snagom.

Posao

Sve koči. Koče poslovi, koči papirologija, koče dogovori. Biće vam više muka od odlaganja, od ponovnih pokušaja, od zbunjujućih situacija sa osobama sa kojima sarađujete. Spremite se da dobar deo meseca imate osećaj da se vrtite u krug i zadovoljite se u ovom periodu malim pobedama – jer bilo šta drugo teško da će biti moguće. Na sve ovo – ogromna količina posla i obaveze iz kojih nikako da isplivate. Tek od ulaska u treću dekadu kreće veliko čišćenje i pokretanje. Novčano – dobri prilivi, ali dosta troškova.

Zdravlje

Vaše polje zdravlja i životnih navika biće nakrcano planetama tokom marta, što samo označava da ovaj segment morate shvatiti vrlo ozbiljno.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav

Ulazak Marsa u polje partnerskih odnosa u prošlom mesecu nagovestio je da fokus mora biti na partnerskim odnosima, a obzirom na to da i Uran početkom marta ušetava u ovo polje – ozbiljno shvatite da se ovaj segment mora rešavati, stabilizovati ili menjati. Vi i partner ćete većim delom meseca biti na krhkoj granici između ljubavi i sukoba, strasti i tenzije. Naravno da od oboje zavisi u kom će se pravcu vaš odnos odvijati, ali ono što vi možete učiniti jeste da pokušate da bar sa vaše strane ne dolazi problematika. To ne znači da je potrebno da sve podredite voljenoj osobi i da igrate kako ona svira, već da se potrudite da u vašem odnosu bude što manje tenzije, a što više strasti i zajedničkih interesa. Slobodni pripadnici ovog znaka – sve do početka treće dekade pravih ljubavnih prilika neće biti. Tu će se vrteti neka prošlost, biće nekih flertovanja i odnosa za koje ne znate da li su prijateljski ili nešto više od toga, ali sve će vas to ostavljati prilično ravnodušnima i statičnima. Tek ulaskom u poslednjih desetak dana marta vi se budite, i kroz jake strasti i kroz emocije. Tada su mogući ljubavni počeci.

Posao

Zelja za konkretnim promenama kod vas je već dugo prisutna, ali prva dekada marta će je samo dodatno naglasiti a vi ćete osećati da više u ovakvim okolnostima i pod ovakvim pritiskom obaveza – ne možete da izdržite i da je nešto potrebno da se menja sada i odmah ! Ipak, na konkretnije promene možete računati tek u drugom delu marta. Do tada se potrudite da se ne posvađate sa svima i da ne donosite odluke zasnovane isključivo na besu i impulsivnosti. Finansijski segment je solidan, mada su troškovi jaki

Zdravlje

Iako ćete imati povremene periode u kojima ćete se osećati dobro I puni energije, ipak vam skrećem pažnju da je generalno gledano, mart period osetljivog zdravlja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker