ASTRO

Furiozni decembar donosi NEOČEKIVANA uzbuđenja: Proverite šta vam zvezde donose u MESEČNOM HOROSKOPU!

0

Pripremite se za sve što dolazi... 

 

STRELAC

Ljubav

Prva sedmica decembra je jedan od poslednjih ispita za Strelčeve koji su u emotivnim vezama i brakovima. No, pazite – obično se ti poslednji ispiti pokažu kao najkomplikovaniji i najzahtevniji. U suštini – ta nedelja je vreme kada se konačno mora stati na kraj nekim problemima u vašem odnosu jer jedino na taj način veza ili brak mogu da funkcionišu na dalje. Takođe, u danima od 23-eg do 26-og decembra kada Merkur iz vašeg znaka bude u kvadratu sa Neptunom – morate se truditi da komunikacija sa voljenom osobom funkcioniše kako treba, bez ikakvih sakrivanja, muljanja ili tajnovitosti jer to može biti kontraproduktivno. Ukoliko vi sumnjate u partnera, ne reagujte na prvu loptu – itekako je moguće da ste pogrešno shvatili nešto ili dobili lažne informacije....Oni koji su usamljeni imaće više ljubavnih „promašaja“ tokom ovog meseca. Ljubav vas hoće, ali vas hoće i osobe koje bi da se malo poigraju vašim srcem, a onda odu na neku desetu stranu. No, intuicija vas ipak nepogrešivo vodi kada je odabir u pitanju i više je nego sigurno da ćete polovinom meseca ostvariti baš onu pravu priču!

Posao

Iako neće biti lagan, decembar je mesec koji vam ipak donosi uspeh i zadovoljstvo postignutim. Doduše, moraćete da se suočite sa preprekama, preokretima, osobama na koje se ne možete osloniti – ali kad je vaš put pa bio lak u poslednje vreme? Ipak, mlad Mesec u vašem znaku u prvoj dekadi decembra govori o tome da ste ušli pod pozitivne uticaje planeta i da trebate da pokrenete i sebe i svoje planove. Iako svojim finansijama nećete biti u potpunosti zadovoljni, ipak će se prilivi stabilizovati ili čak pojačati.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta korektan tokom decembra. Mlađi Strelčevi bi trebali da nađu ventil za pojačan stres, a stariji bi ipak mogli da se povremeno prekontrolišu kod lekara.

 

JARAC

Ljubav

Tokom decembra, u više navrata će vaše emotivne ili bračne veze biti na svojevrsnom testiranju. Prva sedmica decembra i period od 23-eg do 26-og u mesecu. U ovim danima potrebno je da posebno obratite pažnju na bilo šta što može proizvesti pogrešan utisak i učiniti da voljena osoba posumnja u vas. Ukoliko ste zaista u nekom tipu tajnog odnosa ili komunikacije, vrlo vodite računa jer ovi aspekti mogu dovesti i do otkrivanja nečega što nikako ne biste želeli. U svakom slučaju – kao da će se okolnosti tako nameštati da vi i partner nemate dovoljno vremena jedno za drugo – potrebno je da pronađete više prostora za zajedničke aktivnosti, jer ćete samo na taj način otkloniti eventualne sumnje, ali i doprineti da se bolje povežete i ojačate vašu priču. Prosto je – stavite odnos sa osobom koju volite na prvo mesto, a prijatelje, obaveze, posao – na neko deseto...i sve bi trebalo da bude u redu. Ukoliko ste usamljeni vi ste svakako na meti udvarača u ovom mesecu – i onih „starih“ i onih novih. Treba tu probrati šta valja, a šta ne – ne sumnjam u vašu mudrost, ali znajte – najbolji period vam je tokom druge dekade meseca!

Posao

Komunikacija sa saradnicima će biti dosta čudna, nepovoljna, otežana – naročito tokom prve nedelje decembra i početkom treće dekade meseca. U tom periodu ćete imati i svojih velikih nedoumica – nećete znati kome možete da poklonite poverenje ili koji korak na dalje da preduzmete. Samo polako – sve će se nekako vremenom raščistiti i doći na svoje mesto. Rezultata će biti, u to ne sumnjajte. Imate veliku podršku osoba koje su vam važne, naročito u drugom delu decembra. Novac – dosta stabilno.

Zdravlje

Zdravlje – ne baš sjajno, ali na to kako se fizički osećate umnogome utiče mentalna stabilnost, a ona je sada prilično krhka. Okružite se pozitivnim ljudima.

 

VODOLIJA

Ljubav

I Vodolije bi mogle da prođu „kao bose po trnju“ u prvoj nedelji decembra. Ni vaš znak neće mimoići uticaj aspekata koji se vezuju za partnera, bilo emotivnog bilo bračnog. Vi mi ulazite „malo neurozni“ u ovaj mesec a partner, koliko god želeo da ima razumevanja - brzo će ga izgubiti. Mogu pasti neke reči koje neće prijati ni vama ni drugoj strani. Takođe, vama će smetati što je voljena osoba često okrenuta svojim ličnim potrebama i osećaćete se delimično zanemareno. S druge strane – partner će imati osećaj da vi nešto muljate i da nešto krijete – sve u svemu – kompletna zbrka u kojoj samo otvoren i miran razgovor može situaciju dovesti na svoje i rešiti. Ako ne pre, a ono u poslednjoj dekadi meseca – kao da ćete odjednom oboje rešiti da zakopate ratne sekire i da istinski uživate u praznicima. U prevodu – povremeno bura, ali krajnji rezultat – više nego dobar...Oni koji su usamljeni malo će da razmišljaju o prošlosti, možda će malo poželeti po koju avanturicu i provod – vaša pažnja će šetati tokom većeg dela meseca, da biste tek u poslednjoj dekadi decembra shvatili da ste naleteli na „ono pravo“.

Posao

U prvoj nedelji decembra čuvajte se ishitrenih poteza, ali i ishitrenih reči jer možete odnos ili posao koji vam je bitan dovesti u problem. Takođe, ukoliko previše kasnite sa završetkom obaveza – slobodno računajte na probleme sa šefovima. Malo ste se opustili, uhvatilo vas je praznično raspoloženje, pa ne funkcionišete kako treba. Dovešćete sebe „u red“, malo će vas i okolnosti i neki ljudi podržati i pogurati – i obavićete sve što je potrebno na sveukupno zadovoljstvo. Brljate kad je novac u pitanju, nemojte.

Zdravlje

Trebali biste da obratite više pažnje na ishranu i na fizičku aktivnost. Starije Vodolije mogu povremeno imati blaže padove imuniteta.

 

RIBE

Ljubav

Imaćete osećaj da se vi i emotivni ili bračni partner sve više udaljavate jedno od drugog. Neke stare razmirice i pitanja mogu ponovo biti pokrenuta – pokušajte da izbegavate rasprave jer ništa njima nećete rešiti. Oboma vam je potrebno da malo razbistrite glavu, otresete se nervoze koja vas prati – da biste ponovo mogli funkcionisati kako treba. Iako će početak meseca biti ne naročito pozitivan, veći deo ostatka ovog decembra bi trebao da vam donese zadovoljstvo i ispunjenost. Samo u danima od 23-eg do 26-og u mesecu vodite računa da nekim svojim potezima i rečima ne dovedete voljenu osobu u sumnju. Čak i preterano zadržavanje na poslu ili prečesta komunikacija sa kolegama može učiniti da vaše drago biće počne da se oseća nesigurno. U tim danima konkretno potrudite se da budete što više zajedno. Ukoliko ste usamljeni neko iz prošlosti je još uvek tu u vašoj blizini i moguće je ostvariti kontakt. No, imate vi u decembru itekako pravih mogućnosti i za nešto novo – i to baš tokom druge dekade meseca. Ovo bi moglo biti zaista ozbiljno i značajno poznanstvo i lepa ljubavna priča.

Posao

Ribe su se pretvorile u posao i ovaj segment im trenutno zauzima ubedljivo prvo mesto u životu! Nije ni čudo – jasno vam je da ste na domak nekih velikih promena i dešavanja i nije vam teško da zapnete punom parom. No, slobodno računajte da vas tokom većeg dela decembra očekuju napori, trud, ali i bitka sa ljudima i sa problemima koji će biti svuda oko vas. Ne brinite – imate ogromnu podršku baš od onih najbitnijih osoba! Po pitanju novca ćete se malo opustiti – nije ni čudo, ipak su praznici....

Zdravlje

Posao i obaveze vam prosto jedu i fizičku, ali i mentalnu energiju. Nemojte dozvoliti sebi da „kljoknete“ – aktivirajte se, rekreirajte, hranite se zdravo i što više kvalitetnog sna!

 

 

makonda-tracker