ASTRO

Furiozni decembar donosi NEOČEKIVANA uzbuđenja: Proverite šta vam zvezde donose u MESEČNOM HOROSKOPU!

0

Pripremite se za sve što dolazi... 

 

LAV

Ljubav

Prva polovina meseca je pomalo uzburkana u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Malo je problem komunikacija, malo obostrana nervoza a malo i neka pitanja za koja ste mislili da ste ih rešili, a ona se iznova i iznova ponavljaju. Ništa od ovoga nije toliko strašno da se ne bi moglo srediti, samo vodite računa da vam ljubomora i pokušaji kontrole, bilo sa vaše, bilo sa partnerove strane, upravljaju životom. Sukobi mogu nastati i oko finansijskih pitanja. Drugi deo meseca ipak donosi rasterećenje, a kako se kraj godine bude bližio, vas dvoje ćete se sve više okretati jedno drugom, truditi se da provodite više vremena zajedno. Oni koji su usamljeni imaju neograničene aspekte za zabavu i provod, ali iskreno rečeno – male mogućnosti da zaista pronađu nekog ko bi bio po njihovoj meri....bar ne na neko duže vreme. Oko vas je mnogo onih koji bi da vas osvoje, ali malo onih koji zaista imaju stav, karakter i harizmu. Oni koji su slatkorečivi i „namazani“ mogu vas zabavljati, ali je teško da ćete im istinski dozvoliti pristup srcu. Neka njih proveri vreme i pokaže koliko i da li zaista vrede!

Posao

Otežana komunikacija sa saradnicima i poslovnim partnerima biće tokom prve nedelje decembra. Gledajte da u prve dve dekade meseca završite sve obaveze, jer će se sve ono što propustite svaliti na vas u poslednjih desetak dana, baš pred praznike. Nemojte biti od onih koji sve rade u poslednjem trenutku, a bićete tome skloni. Sa finansijama je potreban oprez tokom celog decembra – vaši su prilivi neujednačeni, ali su zato troškovi i nepotrebna ulaganja konstantni.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija tokom decembra. Doduše, ni vas neće mimoići po koja prehladica ili virus, ali generalno gledano – ovo ćete rešavati u hodu.

 

DEVICA

Ljubav

Prvih nedelju dana decembra, sve do mladog Meseca u znaku Strelca biće prilično opterećujući u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Ni posle toga situacija neće biti fascinantno dobra, ali ćete bar imati manje razloga za napetost. Stari sukobi mogu ponovo isplivavati na površinu, ali se mogu otvarati i novi „frontovi“ pogotovo oni vezani za finansije, za manjak zajedničkog vremena, za sumnjičavost i ljubomoru. Baš što se te sumnjičavosti tiče, jako ćete obratiti pažnju na poslednju dekadu meseca jer tada neke informacije i govorkanja mogu izaći na površinu i poremetiti odnos sa voljenom osobom. Ukoliko imate šta da krijete od partnera – potrudite se da to i ostane sakriveno. Oni koji su usamljeni mogu obnoviti kontakt sa starom simpatijom ili osobom koju znaju od ranije, čak i bivši partneri dolaze u obzir. Sa nekim možete početi da se viđate seksa, avanture ili zabave radi – međutim – ova priča je sve, samo ne površna i kratkotrajna i nemojte se iznenaditi ukoliko se vrlo brzo produbi. Džabe ćete pokušavati da pobegnete od ljubavnog zanosa – on će vas vrlo brzo sustići...

Posao

Neće ovo biti baš jednostavan i lagan poslovni mesec za vas. Naglašeno polje komunikacije i pokreta, kratkih putovanja i dogovora govori o tome da ćete veći deo decembra provesti u jurnjavi i pokušajima da stignete na više strana odjednom. Faliće vam organizovanosti i fokusiranosti, pa je moguće da ćete neke poslove raditi i više puta, a sve zbog grešaka i propusta. Iako ćete činiti sve što je u vašoj moći da ostvarite finansijsku stabilnost, suočavaćete se sa dosta zahtevnim situacijama i većim troškovima.

Zdravlje

Mlađima respiratorne infekcije i to uglavnom u prvom delu decembra. Kod starijih su moguće reakcije na vreme i reumatski bolovi.

 

VAGA

Ljubav

Ukoliko dugo u sebi taložite nezadovoljstva, ukoliko smatrate da je komunikacija sa partnerom loša i da ste samo vi osoba koja se bori za vaš odnos – onda obratite pažnju na prvih nedelju dana decembra. Napet aspekt vaše vladarke sa Uranom, ali i turbulentan kvadrat Sunca iz polja komunikacije sa Marsom koji vlada vašim partnerstvima mogu biti okidač za vulkansko izbijanje nezadovoljstva i naravno – raspravu. U kom pravcu bi ta rasprava odvela, to je već pitanje – ali budite svesni da nekim odnosima ovih dana može doći kraj. Ukoliko uspete da pregurate ovaj nepovoljan period očekuju vas nešto lakši dani do kraja godine. Da, biće tu i dalje povremenih varnica i problema baš kada je otvorenost za razgovor u pitanju – ali čini mi se da ćete sa ovim periodima lakše izaći na kraj. Oni koji su usamljeni mogu već u prvoj dekadi meseca upoznati osobu koja bi ih pokrenula, ali koja bi takođe pokrenula i sve zatrpane strasti koje dugo gušite u sebi. U ovom periodu se mogu započeti jako strasni odnosi, ali kod kojih duži rok trajanja nije zagarantovan....Bolji period za nove početke je polovinom meseca....

Posao

Mesec u kojem ćete imati utisak da iz dana u dan morate da se borite, da su mirni periodi kratkotrajni a oni turbulentni – učestali. Kontakte sa saradnicima i poslovnim partnerima održavajte u duhu kompromisa i zajedništva, da biste izbegli konfrontacije koje bi kod nekih čak mogle dovesti do prekida rada. Imaćete posla sa nepouzdanim ljudima, sa onima koji vas ne razumeju i koji vas spotiču, umesto da vam pomognu. Finansijski – uspevaćete da regulišete sve što je potrebno, ali na mišiće....

Zdravlje

Nepovoljan zdravstveni period. Na vas će se lako kačiti prehlade, virusi, bakterije....Bićete podložni i urinarnim, ginekološkim i hormonskim problemima.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Tajne, bilo vaše bilo partnerove – mogu Škorpijama u vezama i brakovima zakomplikovati život u prvih nedelju dana decembra. Zato je u ovom periodu neophodna maksimalna otvorenost i iskrenost, ali je potrebno i da nesporazume rešavate odmah – jer sve ono što se prećuti i preko čega se samo pređe, a ostane da gori kao sumnja – može doneti problematiku. Ipak, na vašoj strani je Venera koja tranzitira kroz vaše polje ličnosti i donosi vam da i pored pojačane ljubomore i sumnjičavosti, strast prema osobi koju volite bude sve jača iz dana u dan. Vrelina u spavaćoj sobi otopiće i one najzahtevnije i najteže – tako da mislim da ćete ipak fino pregurati do kraja meseca. Oni koji su usamljeni već poodavno su spremni da se zaljube, samo je potrebna pojava prave osobe da ih probudi i kroz strast i kroz emociju. Najbolji period jeste polovinom decembra – veze započete u ovim danima svakako mogu računati na trajnost...A stabilnost? Pa kad ste vi Škorpije imale nešto bez borbe? Zanimljiv mesec je pred vama, ali bi bilo fino da izbegavate osobe koje su zauzete, koliko god vam one privlačne bile.....

Posao

Ni vaš znak neće uspeti da izbegne poslovnu problematiku u prvoj nedelji decembra. Obratite pažnju na odnos sa nadređenima i sa kolegama jer tu može biti turbulentnih momenata. Merkur i Venera u vašem znaku davaće vam dovoljno sposobnosti da i ljude i situacije okrećete u svoju korist – verujte da ćete šarmom, mudrošću i rečitošću više postići nego raspravama. Po pitanju finansija – svakako se situacija popravlja, ali vi lično je možete pokvariti nekim nepromišljenim potezima i velikim troškovima.

Zdravlje

Malo ćete se mrljaviti tokom decembra. Mlađi – jačajte imunitet i povedite više računa o ishrani. Stariji – upalni procesi, vene i krvni sudovi, kod nekih i uro-genitalni problemi.

 

Nastavak na sledećoj strani. 

makonda-tracker