astro

Dnevni horoskop za 2. maj: Rakovi pokažite svima koliko umete da volite, Device čeka ponuda koju ne smeju da ispuste!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...

 

RAK


Vaša emotivna priroda sputava vas u nameri da se izborite do kraja za sebe. Škrti ste na rečima a osećate mnogo više nego ostali znakovi. Pokušajte da ispoljite bar deo onoga što osećate jer će vam to doneti neočekivane dobitke na svim poljima. Jedan Jarac okupira vaše misli.

 

LAV


Obuzdajte vašu nametljivost među bliskim ljudima i poradite na rešavanju realnih problema. Uspešno ste obavili poslovni projekat koji je iza vas koji vam je dao dodatnu energiju za nove radne pobede. Nedostaje vam podrška partnera i sve odrađujete sami. Zdravlje dobro.


DEVICA

 

Pokušajte drugima da pokažete vašu osetljivu stranu koju inače skrivate. Na ljubavnom planu kokcike su sklopljene, dok slobodne Device očekuje uzbudljiva avantura koja lako može preraste u nešto veoma ozbiljno.

 

VAGA


Kao i do sada nemate jasan stav o novom radnom okruženju. Niste dovoljno hrabri da dobijete ono što želite a tako vam je blizu. Provodite više vremena sa prijateljima koje ste zanemarili. Partner vam pruža mnogo više nego što ste vi spremni da date.

 

ŠKORPIJA


Vaša nemirna narav pokvariće nekom bliskom dan.Višak energije i negativnih misli usmeriti ka nekom hobiju ili poslu kako bi ste bili dodatno nagrađeni. Nedostatak sna utiče vaše raspoloženje. Budite oprezni da ne dobijete nešto što se jako razlikuje od onoga što vas zanima.

 

STRELAC

Vašu neukrotivu prirodu smirila je osoba koja vam nije bila u planu. Ispunjava vas posao i rad u kolektivu. Poslodavac primećuje vaš trud i zalaganje. Više spavajte i obratite pažnju na redovniju ishranu.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani..

 

 

makonda-tracker