astro

Dnevni horoskop za 2. maj: Rakovi pokažite svima koliko umete da volite, Device čeka ponuda koju ne smeju da ispuste!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pogledajte šta vas očekuje u narednom periodu...

 

 

OVAN


Proleće vam je donelo određenu dozu melanholje. Neophodno je da se probudite i pokrenete. Obratite pažnju na ljude koji nisu u vašoj svakodnevnici jer mogu da vam donesu radosne informacije. Poslovni deo života napreduje i prosperitet na tom polju je zagarontovan. Slobodnim Ovnovima desiće se slučajni susreti koji mogu da vas navedu na razmišljanje.

 

BIK


Preokiprani ste poslom i nedozvoljavate da vaše vreme ulepšaju brojne, svakodnevne sitnice. Posvetite pažnju prijateljima i ljudima koje volite. Otvorute srce za različite ljude i mogućnosti koje su vam na dohvat ruke. Više fizičke aktivnosti doneće vam i više energije za prepreke koje vam stoje na putu.

 

BLIZANCI


Kao i uvek, rastrzani ste između realnosti i onoga što bi ste voleli. Stanite čvršće na zemlju i postanite svesni života oko vas. Malo truda može da vam donese puno. Očekuje vas susret sa osobom koja može da ispuni vaša ljubavna očekivanja. Čaša crnog vina sa prijateljima obećava.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani..

 

 

RAK


Vaša emotivna priroda sputava vas u nameri da se izborite do kraja za sebe. Škrti ste na rečima a osećate mnogo više nego ostali znakovi. Pokušajte da ispoljite bar deo onoga što osećate jer će vam to doneti neočekivane dobitke na svim poljima. Jedan Jarac okupira vaše misli.

 

LAV


Obuzdajte vašu nametljivost među bliskim ljudima i poradite na rešavanju realnih problema. Uspešno ste obavili poslovni projekat koji je iza vas koji vam je dao dodatnu energiju za nove radne pobede. Nedostaje vam podrška partnera i sve odrađujete sami. Zdravlje dobro.


DEVICA

 

Pokušajte drugima da pokažete vašu osetljivu stranu koju inače skrivate. Na ljubavnom planu kokcike su sklopljene, dok slobodne Device očekuje uzbudljiva avantura koja lako može preraste u nešto veoma ozbiljno.

 

VAGA


Kao i do sada nemate jasan stav o novom radnom okruženju. Niste dovoljno hrabri da dobijete ono što želite a tako vam je blizu. Provodite više vremena sa prijateljima koje ste zanemarili. Partner vam pruža mnogo više nego što ste vi spremni da date.

 

ŠKORPIJA


Vaša nemirna narav pokvariće nekom bliskom dan.Višak energije i negativnih misli usmeriti ka nekom hobiju ili poslu kako bi ste bili dodatno nagrađeni. Nedostatak sna utiče vaše raspoloženje. Budite oprezni da ne dobijete nešto što se jako razlikuje od onoga što vas zanima.

 

STRELAC

Vašu neukrotivu prirodu smirila je osoba koja vam nije bila u planu. Ispunjava vas posao i rad u kolektivu. Poslodavac primećuje vaš trud i zalaganje. Više spavajte i obratite pažnju na redovniju ishranu.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani..

 

 

 

JARAC


Zanemarili ste sebe u potrebi da svima oko vas bude lepo. Vaše želje uvek su nove i vi se često i lako zaljubljujete i odljubljujete. Morate naći nekogako ko vas može pratiti i kome neće smetati nagle promene i ritam života koji vodite.

 

VODOLIJA


Nezgoda koja vam je pokvarila planove može da ima i dobru stranu, iskoristite slobodno vreme za hobi koji ste davno zanamarili. Potreban vam je partner koji će ispuniti vaša očekivanja na ljubavnom planu. Budite spremni na nove radne izazove jer će te ih uspešno savladati, a bićete i dodatno stimulisani.

 

RIBA


Period iza vas obeležila je neočekivana ljubav koja vam daje veliki vetar u leđa i povod da budete što produktivniji na svim poljima oko vas. Zadovoljni ste sobom što i ljudi u vašoj blizini primećuju. Obratite pažnju na zdravlje. Smanjite jaku hranu i provodite više vremena u prirodi.

makonda-tracker