Astro

Dnevni horoskop za 30. januar: Vodolije, priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

STRELAC

Nema potrebe da reagujete sujetno na različite komentare. Poslovni propust nije toliko značajan da biste previše brinuli o posledicama. Uporno pokušavate da promenite partnerovo mišljenje, ali nailazite na znake odbijanja ili na jasno negodovanje. Bolovi u grlu posledica su konzumiranja ledenih napitaka.

 

JARAC

Neko sumnja u vaše praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili za intimno poveravanje. Ponekad sve izgleda suviše lepo samo na prvi pogled.

 

VODOLIJA

Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspeha predstavlja dobro osmišljena kombinacija. Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću i priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Suviše vremena provodite pogrbljeni u stolici ispred kompjutera.

 

RIBE

Ono sto zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje vaše saznanje. U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker