Astro

Dnevni horoskop za 30. januar: Vodolije, priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Sposobnost da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete. Mogući problemi sa bubrezima.

 

DEVICA

Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Partner vam sprema prijatno iznenađenje tokom popodneva, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lepih trenutaka i radosti u narednih par dana. Važno je da se opustite.

 

VAGA

U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu. Nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima. Višak kilograma vam pravi probleme.

 

ŠKORPIJA

Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Moraćete da popustite pred nečijim zahtevima. Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Izaberite sport kojim ćete se rekreativno baviti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker