Astro

Dnevni horoskop za 24. januar: Bikovi, pred vama je idealan dan za uživanje udvoje!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

STRELAC

Vama velike reči ne znače mnogo, stoga i ne obraćate posebnu pažnju na nečiju priču o poslovno-finansijskoj saradnji. Ipak, pokazaće se da je iznenadna sreća na Vašoj strani onda kada to najmanje očekujete. Važno je da partner izražava dobru volju i spremnost da Vam ugodi na različite načine.

 

JARAC

Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje. Neko vas povremeno iritira svojim ponašanjem i komentarima tako da delujete napeto. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje.

 

VODOLIJA

Očekuje vas mnogo razgovora sa partnerom, ali nema razloga za brigu - u pitanju su stvari vezane za vašu budućnost. Nemojte se iznenaditi ako voljena osoba predloži da počnete da živite zajedno. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka bi danas mogli da upoznaju jednu zanimljivu osobu. Promenite način ishrane.

 

RIBE

Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmerava na kreativno izražavanje i pravilno delovanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i zajednički dogovor. Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker