Astro

Dnevni horoskop za 24. januar: Bikovi, pred vama je idealan dan za uživanje udvoje!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

Ne postoji idealan brak. Ipak, čini vam se da je vaš sada previše daleko od toga. Postoji nada, ali je važno da sednete i da iskreno porazgovarate sa partnerom o svemu. Potrudite se da večeras legnete ranije i izdvojite više vremena za odmor, nedostaje vam više kvalitetnog sna.

 

DEVICA

U poslovnom dijalogu nečiji maniri i ponašanje na Vas deluju zbunjujuće, ali istovremeno ni Vi ne nudite konkretne odgovore. Ponekad je teško tačno proceniti, ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji. Nema potrebe da uporno namećete svoju volju pred porodicom ili bliskim osobama. Prenapeti ste.

 

VAGA

Postoje različita mišljenja među saradnicima. Najbolje je da udružite svoje interese sa proverenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoje okolnosti koje ne poznajete dobro. Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Pokušajte da se rasteretite od previše briga koje vam podstiču nervozu.

 

ŠKORPIJA

Opteretili ste se poslovnim obavezama. Održite koncentraciju i završite ono što ste počeli ili ugovorili jer će od toga zavisiti i vaši dalji poslovi. Imate potrebu da se izolujete. Ovo možda neće shvatiti voljena osoba jer računa na vašu podršku i prisutnost. Pokušajte da se opustite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker