Astro

Dnevni horoskop za 24. januar: Bikovi, pred vama je idealan dan za uživanje udvoje!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet. Uz dodatnu upornost možete da prevaziđete ograničenja koja vam postavljaju saradnici. Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju ili izazov. Ostanite uzdržani, izbegavajte konfliktne odnose. Više se odmarajte.

 

BIK

Saradnici deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Osećaj poslovne afirmacije i uspeha treba dodatno da vas motiviše na akciju. Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret ili neki izlazak u društvu. Prijaće vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima.

 

BLIZANCI

Ako planirate da započnete privatni posao, obratite pažnju na dokuentaciju koja vam je potrebna za pokretanje istog. Očekujte priliv novca. Poneseni ste emocijama i ne razmišljate previše o tome šta bi trebalo i šta je dobro za vas. Ipak je potrebno malo kontrole. Manje masnoća u ishrani.

 

RAK

Pokušavate da impresionirate svoju okolinu na različite načine. Stalo vam je da privučete nečiju pažnju i da opravdate svoj ugled. Ipak, stvari koje činite više podsećaju na preuveličavanje ili na ličnu nesigurnost. Umesto da razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje. Nervozni ste.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker