Astro

Dnevni horoskop za 19. januar: Ovnovi, pred vama je idiličan period - odnos sa partnerom će biti sve bolji, a ljubav sve jača!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

STRELAC
POSAO: Mirno i pribrano reagujete u svakom trenutku. Tačno znate kako da se postavite i pred kim treba da kažete određene stvari. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji na poslu.
LJUBAV: Ako vas je partner povredio nekim svojim rečima, pokažite mu to otvoreno. Nemojte da držite u sebi razočarenje. Uz razgovor i zajednički trud možete sve da ispravite.
ZDRAVLJE: Nemojte da izbegavate redovne obroke. Potrebni su vam veći izvori energije.


JARAC
POSAO: Ukoliko ste se potrudili da korigujete neke svoje mane, poput nestrpljivosti, polako ćete moći da sagledate povoljne rezultate. Važno je da nastavite da radite na sebi.
LJUBAV: Moguće je da tražite partnera kji će vam pružiti osećaj zaštite i sigurnosti. Umorni ste od neobaveznih avantura. Uskoro vam dolazi susret sa pravom osobom.
ZDRAVLJE: Priuštite sebi neko zadovoljstvo. Prijaće vam odlazak na večeru u omiljeni restoran i čaša dobrog vina.


VODOLIJA
POSAO: Ukoliko ste planirali poslovno putovanje možete da očekujete da će sve ići lakše i bolje nego što ste planirali. Uspeh vam dolazi i ako se bavite trgovinom ili komunikacijom.
LJUBAV: Biće vam potrebno neko vreme dabiste mogli sasvim jasno da sagledate situaciju sa voljenom osobom. Još uvek ima nade za vašu vezu ali je neophodan obostrani trud.
ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Menjajte loše navike.


RIBE

POSAO: Moguće je da se bavite idejom o sklapanju novog poslovnog partnerstva. I dalje ste u potrazi za odgovarajućim saradnikom. Poslušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti.
LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva, a na današnji dan ih može biti više. Uživate u neobaveznom flertu. Imate mogućnost izbora na emotivnom polju i to vam godi.
ZDRAVLJE: Preporuka je da izbegavate hladna i gazirana pića, da čuvate svoje grlo.

makonda-tracker