Astro

Dnevni horoskop za 19. januar: Ovnovi, pred vama je idiličan period - odnos sa partnerom će biti sve bolji, a ljubav sve jača!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock


LAV
POSAO: Povoljan je dan za promenu posla ako ste tako nešto imali u planu. Možete da očekujete pozitivan ishod. Na vama je samo da se aktivirate i dobićete ono što želite.
LJUBAV: Pravi je trenutak da zaprosite voljenu osobu ili da joj predložite zajednicu, vaša ljubav će napredovati. Možete da se nadate velikim i pozitivnim promenama na ovom polju.
ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Mogući su manji problemi sa iritacijama.


DEVICA
POSAO: Pred vama je veoma uspešan poslovni dan ako budete bili spremni da se oslonite na svoje unutrašnje predosećaje. Vaša intuicija je skoro sasvim nepogrešiva!
LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada. Ona će veoma pozitivno reagovati na vašu ljubavnu ponudu. Nema potrebe da se brinete, zaista.
ZDRAVLJE: Obezbedite sebi više vremena za odmor, kako biste se regenerisali. Potreban vam je san.


VAGA
POSAO: Zadovoljni ste svojim uspesima i ponosni ste na sve ono što ste do sada postigli. Možete da očekujete sasvim solidan dan za vaše profesionalno polje.
LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Zajedno sa voljenom osobom uživate u lepim dešavanjima i romantici. Moguće je da pravite planove za zajedničko putovanje tokom praznika.
ZDRAVLJE: Moguće je da će vam prijati da povećate unos magnezijuma i kalcijuma.


ŠKORPIJA
POSAO: Nalazite se pred manjim dilemama. Potrebne su vam nove informacije i sveža perspektiva kako biste došli do prave odluke. Posavetujte se sa osobom od poverenja.
LJUBAV: Nova prilika za flert će vam se pružiti tokom današnjeg dana. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja je tek nedavno ušla u vaš život.
ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja. Možete da očekujete sasvim solidan dan.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker