Astro

Dnevni horoskop za 19. januar: Ovnovi, pred vama je idiličan period - odnos sa partnerom će biti sve bolji, a ljubav sve jača!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

OVAN
POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza i veoma ste zauzeti. Okupirani ste raznim zadacima koji su vam dati. Možete da očekujete veoma konstruktivnu atmosferu na poslu.
LJUBAV: Dolazite do mogućnosti da se pomirite sa voljenom osobom i da joj pokažete da umete da praštate. Nakon ovoga, vaš odnos može biti samo bolji, a ljubav još jača.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj iako generalno ne biste trebali da imate veće probleme.


BIK
POSAO: Očekuje vas prilika da sagledate poslovne rezultate koje ste do sada ostvarili i da rezimirate utiske. Možete da dođete do nekih veoma važnih zaključaka.
LJUBAV: Ako vam se dopada osoba rođena u znaku Bika, danas biste mogli polako da pokrenete neki vid komunikacije sa njom. Pokažite joj otvoreno svoja osećanja.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i neki vid opuštanja. Posetite neki spa centar ili saunu.


BLIZANAC
POSAO: Moguće je da ste uspeli da prevaziđete manju finansijsku krizu u koju ste upali i da ste konačno odahnuli. Osećate se daleko sigurnije i lakše sada kada je problem rešen.
LJUBAV: Spremni ste da priznate svoje greške i da zakopate ratnu sekiru. Vreme je da se komunikacija između vas i voljene osobe poboljša i da neke stvari polako dovedete u red.
ZDRAVLJE: Podložni ste alergijskim reakcijama, pa povedite računa iako generalno ne bi trebalo biti većih problema.


RAK
POSAO: Tokom današnjeg dana možete da očekujete stabilnu situaciju na polju posla. Nećete imati neke veće promene. Možete da se posvetite svojim redovnim poslovima.
LJUBAV: Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada sada je vreme da napravite prvi korak! Budite hrabri! Možete da očekujete da će vam se rizik isplatiti!
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetjivom kožom. Priuštite sebi adekvatnu negu i kvalitetne proizvode.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker