astro

Dnevni horoskop za 14. januar: Škorpije, odgovorite na ljubavnu poruku!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?

 

foto: Profimedia

 

 

LAV

 

Zbog dinamičnih dešavanja i stresnih situacija moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne zaštite. Iznad svega važna vam je redovna i umerena ishrana.

 

DEVICA

 

Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak. Vaši planovi mogu da se ostvare na relativno lak način. Jasno vam je da ne možete dobiti sve što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste mogli da uživate.

 

VAGA

 

Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa. Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki jubavni signal.

 

ŠKORPIJA

 

Zainteresovani ste za različite poslove i pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima. Privlače vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivnim zbližavanjem. Odgovorite na nečiju ljubavnu poruku.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

( ASTROLOG: MARKO VORONJIN, WWW.ASTROUSLUGE.COM )
makonda-tracker