astro

Dnevni horoskop za 14. januar: Škorpije, odgovorite na ljubavnu poruku!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku. Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete.

 

BIK

 

Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice. Delujete spokojno kada osećate nečiju privrženost kao sada.

 

BLIZANCI

 

Bespotrebno vas brine hladan odnos sa ljudima koji vas okružuju. Zabeležite sve što danas morate da završite da ne bi prevideli važnu obavezu. Vašem ljubavnom životu nešto nedostaje. Niste sigurni kako to da saopštite partneru. Budite obazrivi dok suštinski ne shvatite šta u stvari želite. Uravnotežite ishranu.

 

RAK

 

Sve što je lepo kratko traje, pa je i zanosan period za vama. Postoji još nešto što ćete se truditi da obeležite, a posle toga stavljate crtu. Rešavate da veću pažnju posvetite svom izgledu i zdravlju. Pošto danas niste u elementu, učinite mali napor da ulepšate slobodne trenutke. Izađite u kafić sa prijateljima.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

( ASTROLOG: MARKO VORONJIN, WWW.ASTROUSLUGE.COM )
makonda-tracker