Astro

Dnevni horoskop za 11. januar: Strelčevi, ne odlažite susret!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?

 

Lavovi, Device, Vage...

 

foto: Profimedia

LAV

 

Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima i da ispoštujete osnovna pravila u poslovnoj saradnji. Svako treba da odradi svoj deo posla na najbolji način i bez preteranog eksponiranja. Nema razloga da strogo ocenjujete nečije ponašanje i vama se dešava da pravite različite propuste. Ne budite sitničavi.

 

DEVICA

 

Očekuje vas pomoc starije i uticajne osobe. Uspešan posao mogu da završe oni koji se bave javnim zanimanjem. Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja. Lako se zamarate. Morate proveriti krvnu sliku.

 

VAGA

 

Nalazite se u dilemi izmedju svojih potreba i ispunjavanja tuđih želja. Pažljivo slušajte što vam govori vaša intuicija, ali nemojte donositi dugoročne odluke. Imate dovoljno vremena i nemojte nikuda žuriti. Zanemarujete i preskačete obroke što nije dobro. Naročito je važan obilan doručak, a ne samo šoljica kafe.

 

ŠKORPIJA

 

Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargija biće dominantna u vašoj vezi danas. Korigujte ishranu.

 

makonda-tracker