Astro

Dnevni horoskop za 11. januar: Strelčevi, ne odlažite susret!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Danas je bitno da budete komunikativni i dobro raspoloženi. Potrudite se da se usmerite na žive kontakte. Ne pričajte previše previše telefonom niti razmenjujte kilometarske sms poruke po čemu ste na daleko poznati. Običaj da grickate nokte ili donju usnu odraz je stanja psihe.

 

BIK

 

Nije vam lako dalje čekati jer verujete kako ste bili dovoljno strpljivi. Iako niste spremni napraviti veći korak napred, mislima ste daleko od situacije u kojoj se trenutno nalazite. Nema potrebe za ishitrenom akcijom koja neće doneti velike koristi, pa je za sada dovoljno da planirate. Proverite vid.

 

BLIZANCI

 

Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve. Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Prenervozni ste i to vam je glavna smetnja.

 

RAK

 

Nalazite se u pomalo nezahvalnoj poziciji i neko kao da vam nameće svoja poslovna pravila. Nema razloga da trpite neuspeh zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti. Prijaće vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili omiljena zabava u poznatom društvu.

 

makonda-tracker