Astro

Dnevni horoskop za 5. januar: Pripadnike OVOG znaka čeka iznenadni susret sa bivšom simpatijom!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

Možete da očekujete lepe vesti iz inostranstva. Dan je veoma povoljan za ostvarenje nove saradnje sa nekim iz druge države. Aktivirajte se na tom planu i ostvarićete svoje ciljeve. Osetljiv nervni sistem, mogući su problemi sa grčevima u mišićima. Povećajte unos magnezijuma.

 

DEVICA

Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli. Odlučili ste se za rigoroznu dijetu i ne bi bilo u redu da pokleknete pred ciljem. Još par kilograma i bićete na idealnoj težini.

 

VAGA

Nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire vaš glas ili jasna poruka. Uzalud gubite vreme jer ništa time nećete postići, a mogu vam se prilepiti i odredjene etikete koje ćete kasnije jako teško skinuti. Partner ima interesantan predlog za poslednji dan vikenda o kojem vredi diskutovati. Problemi sa vidom.

 

ŠKORPIJA

Nemojte se zatvarati u četiri zida i pokušavati da obavljanjem vanrednih poslova u kući popravite raspoloženje. Radićete poslove koji trenutno nisu neophodni, a misli će vam i dalje lutati i ništa time nećete postići. Odlazak na neko sportsko dešavanje doprineće da se izbaci negativna energija.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker