Astro

Dnevni horoskop za 5. januar: Pripadnike OVOG znaka čeka iznenadni susret sa bivšom simpatijom!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Odličan dan za komunikaciju sa drugima, potrudite se da budete odgovorni i da uradite sve što možete kako biste dobili odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Nemojte dozvoliti da vam bilo šta pokvari dan. Posle podne i uveče moguća je neočekivana poseta rodbine ili zaboravljenih prijatelja.

 

BIK

Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na okolinu. Uz briljantnu inteligenciju pokažite da posedujete i neke druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu ili nove aspekte vaše ličnosti. Problemi sa zubima neće proći sami od sebe.

 

BLIZANCI

Problemi su za vama. Ponovo funkcionišete na najbolji mogući način. Potreba za uspostavljanjem kontakata dovodi vas do maksimalnog angažovanja. Koliko ćete biti istrajni, sigurni u sebe i odgovorni - za sada zavisi samo od vas. Prijaće vam neočekivan susret na ulici sa bivšom simpatijom.

 

RAK

Odložite važne sastanke ako imate takvu mogućnost. Nemate dovoljno koncentracije, rastrojeni ste i niste spremni za važne pregovore i odluke danas. Mogući problemi sa očima ili promene kada je u pitanju dioptrija. Posetite oftamologa što pre, kako kasnije ne bi imali većih problema sa vidom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

LAV

Možete da očekujete lepe vesti iz inostranstva. Dan je veoma povoljan za ostvarenje nove saradnje sa nekim iz druge države. Aktivirajte se na tom planu i ostvarićete svoje ciljeve. Osetljiv nervni sistem, mogući su problemi sa grčevima u mišićima. Povećajte unos magnezijuma.

 

DEVICA

Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli. Odlučili ste se za rigoroznu dijetu i ne bi bilo u redu da pokleknete pred ciljem. Još par kilograma i bićete na idealnoj težini.

 

VAGA

Nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire vaš glas ili jasna poruka. Uzalud gubite vreme jer ništa time nećete postići, a mogu vam se prilepiti i odredjene etikete koje ćete kasnije jako teško skinuti. Partner ima interesantan predlog za poslednji dan vikenda o kojem vredi diskutovati. Problemi sa vidom.

 

ŠKORPIJA

Nemojte se zatvarati u četiri zida i pokušavati da obavljanjem vanrednih poslova u kući popravite raspoloženje. Radićete poslove koji trenutno nisu neophodni, a misli će vam i dalje lutati i ništa time nećete postići. Odlazak na neko sportsko dešavanje doprineće da se izbaci negativna energija.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

STRELAC

Vi niste spremni da odustanete od svojih planova. Imate posebne vizije koje morate da realizujete. Danas ćete vešto koristiti svoje pregovaračke sposobnosti da dođete do cilja. Povećajte fizičku aktivmost. Postoji u vama mnogo nagomilane energije koja mora da se kanališe na neki način.

 

JARAC

Jedan interesantan telefonski poziv mogao bi dosta toga promeniti kada su u pitanju vaši planovi za zimovanje. Iako niste ništa konkretno planirali prava ideja mogla bi se realizovati već naredne nedelje ukoliko imate osećaj da činite pravu stvar. Osetljiv stomak.

 

VODOLIJA

Moguća je nervoza zbog nekih nejasnoća, laži ili nedovoljno jasnog odnosa sa bivšim partnerom. Vodolije koje su u vezi, ne zamerajte partneru svaku sitnicu i neke greške koje su učinjene nenamerno. Pokušajte da porazgovarate o svemu bez ikakvih tenzija. Budite maksimalno oprezni u saobraćaju.

 

RIBE

Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju, stoga kategorično insistirate na svojim namerama. Na sreću delujete veoma ubedljivo na okolinu, tako da njihove reakcije potvrdjuju vaša očekivanja. Partner deluje sumnjičavo, razmislite dobro da li ste mu nekim reakcijama dali povoda.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker