Astro

Dnevni horoskop za 5. januar: Pripadnike OVOG znaka čeka iznenadni susret sa bivšom simpatijom!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Odličan dan za komunikaciju sa drugima, potrudite se da budete odgovorni i da uradite sve što možete kako biste dobili odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Nemojte dozvoliti da vam bilo šta pokvari dan. Posle podne i uveče moguća je neočekivana poseta rodbine ili zaboravljenih prijatelja.

 

BIK

Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na okolinu. Uz briljantnu inteligenciju pokažite da posedujete i neke druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu ili nove aspekte vaše ličnosti. Problemi sa zubima neće proći sami od sebe.

 

BLIZANCI

Problemi su za vama. Ponovo funkcionišete na najbolji mogući način. Potreba za uspostavljanjem kontakata dovodi vas do maksimalnog angažovanja. Koliko ćete biti istrajni, sigurni u sebe i odgovorni - za sada zavisi samo od vas. Prijaće vam neočekivan susret na ulici sa bivšom simpatijom.

 

RAK

Odložite važne sastanke ako imate takvu mogućnost. Nemate dovoljno koncentracije, rastrojeni ste i niste spremni za važne pregovore i odluke danas. Mogući problemi sa očima ili promene kada je u pitanju dioptrija. Posetite oftamologa što pre, kako kasnije ne bi imali većih problema sa vidom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker