Astro

Dnevni horoskop za 4. januar: Rakovi, pravo je vreme da fascinirate svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom!

0
Šta vam zvezde predeviđaju za danas...
foto: Profimedia

LAV

Nove poslovne okolnosti podstiču vaše latentno nezadovoljstvo. Postoji osoba koja svojim možda neprofesionalnim ponašanjem stvara dodatne probleme, jer lične interese rešava mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde u ovom trenutku ne predstavlja i vaš primarni cilj.

 

DEVICA

Uporno insistirate na svojim namerama i preduzimate određeni rizik u poslovnoj saradnji. Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opazanja. Novi uspeh treba dodatno da vas motiviše. U ljubavnom susretu, nemojte dozvoliti da Vašem partneru nedostaje inspiracija. Posetite stomatologa.

 

VAGA

Važno je da se pravilno informišete o svim mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju i da sačuvate svoju poslovnu ili statusnu poziciju. Prihvatite nove poslovne mogućnosti koje obećavaju napredak, dobru zaradu i bolje uslove. Ljubomorne scene nisu vam preporučljive u ovom periodu.

 

ŠKORPIJA

Na pogrešan način povezujete nove dogadjaje na poslovnoj sceni, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim ličnim potrebama. Morate shvatiti, da nečije odobravanje i veliki komplimenti nemaju naročito upotrebnu vrednost. Izbegavajte osetljive teme koje predstavljaju uvod u novu raspravu sa voljenom osobom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker