Astro

Dnevni horoskop za 4. januar: Rakovi, pravo je vreme da fascinirate svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom!

0
Šta vam zvezde predeviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Nezadovoljni ste trenutnom situacijom na poslu. Ipak, ne činite radikalne promene i suzdržite se od rasprava jer neće imati efekta u ovom periodu. Ako ste sami, pokušaćete da konkretizujete odnos sa osobom koju znate bar iz viđenja. Na proslavama se ukazuje prilika za interesantne ljubavne kontakte.

 

BIK

Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak. Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti. Rastrojeni ste preko svake mere.

 

BLIZANCI

Nemojte biti sebični u poslovanju. Važno je da se pravilno razumete sa bliskim saradnicima i da postavite zajednička pravila u poslovnom dogovoru. Ponekad preterujete sa komentarima ili zahtevima koje imate za voljenu osobu. Pokažite više nežnosti i iskrenu zahvalnost za sve ono što dobijate.

 

RAK

Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu. U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili merila vrednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom. Moguća glavobolja. Smanjite unos kafa i žestokih pića.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

LAV

Nove poslovne okolnosti podstiču vaše latentno nezadovoljstvo. Postoji osoba koja svojim možda neprofesionalnim ponašanjem stvara dodatne probleme, jer lične interese rešava mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde u ovom trenutku ne predstavlja i vaš primarni cilj.

 

DEVICA

Uporno insistirate na svojim namerama i preduzimate određeni rizik u poslovnoj saradnji. Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opazanja. Novi uspeh treba dodatno da vas motiviše. U ljubavnom susretu, nemojte dozvoliti da Vašem partneru nedostaje inspiracija. Posetite stomatologa.

 

VAGA

Važno je da se pravilno informišete o svim mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju i da sačuvate svoju poslovnu ili statusnu poziciju. Prihvatite nove poslovne mogućnosti koje obećavaju napredak, dobru zaradu i bolje uslove. Ljubomorne scene nisu vam preporučljive u ovom periodu.

 

ŠKORPIJA

Na pogrešan način povezujete nove dogadjaje na poslovnoj sceni, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim ličnim potrebama. Morate shvatiti, da nečije odobravanje i veliki komplimenti nemaju naročito upotrebnu vrednost. Izbegavajte osetljive teme koje predstavljaju uvod u novu raspravu sa voljenom osobom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

STRELAC

Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera za sve probleme.

 

JARAC

Vaša maštanja morate usmeriti na konkretnu stvarnost i trenutno stanje kako bi mogli krenuti napred i kako bi postigli ciljeve koje želite. Imaćete osećaj da je došlo pravo vreme za vas pa morate pronaći u sebi ono što vas istinski motiviše kako bi stigli do idealnog rešenja. Partner je dosta sumnjičav prema vama.

 

VODOLIJA

Neko kao da vam nameće svoja poslovna pravila. Nema razloga da trpite zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti. Prijaće vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se u društvu osoba čije vam prisustvo odgovara.

 

RIBE

Zahvaljujući dobrim procenama, očekuje vas uspeh na polju komunikacije ili u poslovnim pregovorima. Delujete organizovano u svakom pogledu i umete da nametnete svoje visoke kriterijume pred saradnicima. Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Smanjite cigarete.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker