Astro

Dnevni horoskop za 4. januar: Rakovi, pravo je vreme da fascinirate svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom!

0
Šta vam zvezde predeviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Nezadovoljni ste trenutnom situacijom na poslu. Ipak, ne činite radikalne promene i suzdržite se od rasprava jer neće imati efekta u ovom periodu. Ako ste sami, pokušaćete da konkretizujete odnos sa osobom koju znate bar iz viđenja. Na proslavama se ukazuje prilika za interesantne ljubavne kontakte.

 

BIK

Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak. Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti. Rastrojeni ste preko svake mere.

 

BLIZANCI

Nemojte biti sebični u poslovanju. Važno je da se pravilno razumete sa bliskim saradnicima i da postavite zajednička pravila u poslovnom dogovoru. Ponekad preterujete sa komentarima ili zahtevima koje imate za voljenu osobu. Pokažite više nežnosti i iskrenu zahvalnost za sve ono što dobijate.

 

RAK

Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu. U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili merila vrednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom. Moguća glavobolja. Smanjite unos kafa i žestokih pića.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker