ASTRO

Dnevni horoskop za 5. decembar: Bikovi, zbližite se sa osobom koja vas jako privlači!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?

 

 

STRELAC

 

POSAO: Povoljan je dan ako ste planirali da se pozabavite komunikacijom sa poslovnim saradnicima ili ako planirate poslovne pregovore. Zablistaćete na ovom planu.

 

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas mogućnost za početak veze koja bi trebala biti veoma pozitivna. Zauzeti Strelčevi imaju veoma povoljnu situaciju sa partnerom.

 

ZDRAVLJE: Prijala bi vam umerena fizička aktivnost. Potrudite se da organizujete neki vid rekreacije.

 

JARAC

 

POSAO: Možete da očekujete potpunu stabilnost na polju privatnog posla. Zadovoljni ste jer ste svesni da je to veliki uspeh, kada se uzme u obzir tačka sa koje ste krenuli.

 

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuju vas brojna zanimljiva poznanstva... Možete da se nadate da ćete imati mogućnost izbora kada je u pitanju novi partner za vas.

 

ZDRAVLJE: Preporuka je da u svoju ishranu uvedete više kuvane hrane, supica i čorbica od povrća.

 

VODOLIJA

 

POSAO: Moguće je potpisivanje nekog važnog poslovnog ugovora. Sigurni ste u sebe kao i u odluke koje donosite. Pred vama sve prepreke padaju jer ste istrajni u svojim namerama.

 

LJUBAV: Jako vam je važno da sa voljenom osobom neke stvari sasvim raščistite. Spremni ste da isterate svoj inat do kraja kako biste na kraju došli do pozitivnih rešenja za vaš odnos.

 

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da izbegavate cigarete. Generalno bez većih problema.

 

RIBE

 

POSAO: Finansijska situacija se stabilizuje i zadovoljni ste zbog toga. Očekuje vas još veći uspeh u budućnosti. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji na ovom planu.

 

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored voljene osobe i svesni ste svoje sreće. Želite da sačuvate vašu vezu. Pokazaćete joj koliko vam ona znači tako što ćete joj kupiti neki lep poklon.

 

ZDRAVLJE: Povoljan je period za početak dijete. Pozitivne promene će se videti na vama.

 

makonda-tracker