ASTRO

Dnevni horoskop za 5. decembar: Bikovi, zbližite se sa osobom koja vas jako privlači!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

OVAN

 

POSAO: Možete da očekujete dobre vesti od saradnika. Kada je u pitanju profesionalno polje nećete imati nikakvih razloga za brigu. Možete da se nadate stabilnoj situaciji.

 

LJUBAV: Sigurno se nećete pokajati ako napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Nađite dovoljno hrabrosti da joj priđete i uživaćete u lepim trenucima sa njom.

 

ZDRAVLJE: Preporuka je da se utopljavate, povećate unos vitamina i da se potrudite da sačuvate svoj imunitet.

 

BIK

 

POSAO: Imaćete manje troškove dana. Bez obzira na to finansijska situacija ostaje stabilna i ne biste trebali da imate veće probleme. Možete da očekujete pozitivan splet okolnosti.

 

LJUBAV: Moguće je da se kroz šalu i dvosmislenu komunikaciju zbližavate sa jednom osobom koja vas jako privlači. Zajedno dolazite do nekih veoma zanimljivih ideja.

 

ZDRAVLJE: Danas ste puni energije! Pred vama je izuzetno povoljan dan, iskoristite ga!

 

BLIZANCI

 

POSAO: Ne biste trebali da očekujete neke značajne i nove promene na polju posla danas. Sve Ide nekim uobičajenim tokom, pa nema potrebe da se nervirate zbog bilo čega.

 

LJUBAV: Moguće je da vam se udvara jedna sasvim nova osoba koju ne poznajete dovoljno dobro. Bez obzira na to što se malo znate, jako vas privlači njena pojava.

 

ZDRAVLJE: Preporuka je da današnji dan iskoristite kako biste se odmorili i regenerisali. Napunite svoje baterije.

 

RAK

 

POSAO: Moguće je da niste zainteresovani za poslovnu promenu iako vam se nudi takva mogućnost. Za sada ste zadovoljni svojom trenutnom pozicijom na ovom planu.

 

LJUBAV: Osoba u koju ste se zaljubili vam uzvraća pažnju i nežnost. Možete da očekujeteveoma pozitivan dan. Početak nove ljubavne veze je na pomolu, uzbuđenje raste.

 

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na ovom polju. Dobro se osećate.

 

Nastavak horoskopa pročitajte na sledećoj strani...

 

 

 

LAV

 

POSAO: Povedite računa o tome da se okružite osobama u koje imate dovoljno poverenja. Jako je važno da pored sebe imate prave saradnike sa kojima možete da se dogovarate.

 

LJUBAV: Postepeno rešavate probleme koje ste imali sa ljubomornim partnerom i stvari postaju dosta lakše. Verujete da ćete nakon ove krize biti mnogo bolji zajedno nego pre.

 

ZDRAVLJE: Potrudite se da ugodite sebi i da nađete neki način da se opustite. Potrebna vam je relaksacija.

 

DEVICA

 

POSAO: Iskoristite svoju šansu da se dokažete na profesionalnom planu. Biće vam pružene veoma dobre mogućnosti. Na vama je samo da pokažete svoje sposobnosti.

 

LJUBAV: Pokažite svoje emocije prema osobi sa kojom flertujete i moćićete da stvorite veoma lepu atmosferu zajedno. Možete da se nadate prijatnim trenucima u njenom društvu.

 

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje napetih mišića. Priuštite sebi odlazak kod masera.

 

VAGA

 

POSAO: Neophodna vam je podrška saradnika kako biste mogli da realizujete sve poslovne zadatke koji su vam povereni. Potrudite se da stvorite dobru atmosferu u kolektivu.

 

LJUBAV: Ako želite promene na ljubavnom planu, potrebno je da pokažete da možete da budete malo slobodniji. Važno je da se predstavite u najboljem svetlu, a ne da se povlačite u sebe.

 

ZDRAVLJE: Svaki put kada ste uznemireni, prošetajte na svežem vazduhu. Prijaće vam.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Potrudićete se da sačuvate svoje radno mesto. Jako vam je važno da ne izgubite tlo pod nogama, odnosno poslovnu stabilnost. Ne morate da brinete, sve će doći na svoje mesto.

 

LJUBAV: Uspećete da osvojite osobu koja vam se dopada jer je ona takođe zainteresovana za vas. Neće vam biti teško da pridobijete njenu pažnju. Pokažite joj svoja osećanja.

 

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj ali ne biste trebali da imate veće probleme na ovom polju.

 

Nastavak horoskopa pročitajte na sledećoj strani...

 

 

 

 

STRELAC

 

POSAO: Povoljan je dan ako ste planirali da se pozabavite komunikacijom sa poslovnim saradnicima ili ako planirate poslovne pregovore. Zablistaćete na ovom planu.

 

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas mogućnost za početak veze koja bi trebala biti veoma pozitivna. Zauzeti Strelčevi imaju veoma povoljnu situaciju sa partnerom.

 

ZDRAVLJE: Prijala bi vam umerena fizička aktivnost. Potrudite se da organizujete neki vid rekreacije.

 

JARAC

 

POSAO: Možete da očekujete potpunu stabilnost na polju privatnog posla. Zadovoljni ste jer ste svesni da je to veliki uspeh, kada se uzme u obzir tačka sa koje ste krenuli.

 

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuju vas brojna zanimljiva poznanstva... Možete da se nadate da ćete imati mogućnost izbora kada je u pitanju novi partner za vas.

 

ZDRAVLJE: Preporuka je da u svoju ishranu uvedete više kuvane hrane, supica i čorbica od povrća.

 

VODOLIJA

 

POSAO: Moguće je potpisivanje nekog važnog poslovnog ugovora. Sigurni ste u sebe kao i u odluke koje donosite. Pred vama sve prepreke padaju jer ste istrajni u svojim namerama.

 

LJUBAV: Jako vam je važno da sa voljenom osobom neke stvari sasvim raščistite. Spremni ste da isterate svoj inat do kraja kako biste na kraju došli do pozitivnih rešenja za vaš odnos.

 

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da izbegavate cigarete. Generalno bez većih problema.

 

RIBE

 

POSAO: Finansijska situacija se stabilizuje i zadovoljni ste zbog toga. Očekuje vas još veći uspeh u budućnosti. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji na ovom planu.

 

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored voljene osobe i svesni ste svoje sreće. Želite da sačuvate vašu vezu. Pokazaćete joj koliko vam ona znači tako što ćete joj kupiti neki lep poklon.

 

ZDRAVLJE: Povoljan je period za početak dijete. Pozitivne promene će se videti na vama.

 

makonda-tracker