Astro

Dnevni horoskop za 23. novembar: Vage, u prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak, pod uslovom da nastupite OVAKO

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?

 

Lavovi, Device, Vage...

 

foto: Profimedia

LAV

 

Danas ste spremni na izazov. Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas je u pretekloj nedelji nervirala, a borili ste se da se dokažete, danas odlučujete da okrenete drugi list. Sigurno osećate novi upliv energije koji vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, stara ljubav vas isprobava.

 

DEVICA

 

Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na vašu koncentraciju i zato ne uspevate da završite planirane obaveze. Bolje je da se ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Budite umereniji u svojim očekivanjima. Proverite vid, naročito ako već imate dioptriju.

 

VAGA

 

U prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak, pod uslovom da nastupite profesionalno i sugestivno pred saradnicima. Delujete raspoloženo i dobroćudno. Kod vas provejava romantično raspoloženje, a partner želi iskreno da vam ugodi. Proverite krvnu sliku i pritisak. Moguće je da imate manjak gvoždja u organizmu.

 

ŠKORPIJA

 

Neko sumnja u vaše praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili za intimno poveravanje. Ponekad sve izgleda suviše lepo samo na prvi pogled.

 

makonda-tracker