Astro

Dnevni horoskop za 23. novembar: Vage, u prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak, pod uslovom da nastupite OVAKO

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Obratite pažnju na različite poslovne događaje. Važno je da se nađete u pravom trenutku i na pravom mestu. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da nametnete svoje mišljenje. Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama.

 

BIK

 

Pružiće vam se velike šanse za ostvarenje jednog važnog poslovnog cilja koji bi mogao pozitivno da utiče na vašu karijeru. Prethodno bi bilo poželjno da reorganizujete finansije. Sa voljenom osobom provodićete skladne intimne trenutke. Potrebno je jedino da raščistite neke nejasnoće u vašem odnosu.

 

BLIZANCI

 

Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno kao i da svi oko vas budu zadovoljni. Umanjite svoje polazne kriterijume. Prijaće vam susret sa jednom osobom koja za trenutak ume da vas povuče u svet čudesne romantike ili nežnosti. Ulepšajte svoje raspoloženje. Više vremena provodite van kuće.

 

RAK

 

Susret sa određenim saradnicima lako može da preraste u neku neprijatnu situaciju. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Ponekad određene sitnice u ponašanju ili postupcima više otkrivaju nego rečenice koje se uporno ponavaljaju. Pažljivije analizirajte ponašanje voljene osobe. Nervozni ste.

 

makonda-tracker