Astro

Dnevni horoskop za 20. novembar: Rakovi, izbegavajte svađe, Lavovi, poradite na odnosu sa voljenom osobom

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shuterstock

LAV

Nemate dovoljno energije za sve brojne obaveze koje su vam se nakupile. Zaista se trudite da ispunite poslovne zadatke koji su vam dati u nalog, ali vam jednostavno ne ide. U komunikaciji sa voljenom osobom više deluje kao da svako priča za sebe, a malo ko sluša ovog drugog. Poradite na tome.

 

DEVICA

Ideje vam nikada ne nedostaju, ali je pitanje šta će od svega toga biti realizovano. Zato budite realni , ne lebdite u oblacima. Potrudite se da se usredsredite na sadašnjost, bez bežanja u daleku budućnost koja ne mora uvek biti onakva kakvu je zamišljamo. Nervoza je sve prisutnija tokom dana. Nadjite vreme za relaksaciju.

 

VAGA

Mogući su problemi sa novcem, odosno manji neočekivani troškovi bilo da se radi o nekom kvaru eletričnog uredjaja ili slično. Potrudite se da se ne opterećujete toliko negativnim stvarima na koje ne možete uticati. Vreme koje provodite van posla morate više posvetiti dragim osobama. Demotivisani ste.

 

ŠKORPIJA

Možete se u toku večeri videti sa prijateljima sa kojima se niste odavno videli. Uživajte i odmarajte preko dana. Ubrzajte sa odrađivanjem svakodnevnih obaveza i dosta vremena posvetite meditiranju ili nekim aktivnostima koje doprinose vašem opuštanju. Morate totalno promeniti način ishrane.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker