Astro

Dnevni horoskop za 20. novembar: Rakovi, izbegavajte svađe, Lavovi, poradite na odnosu sa voljenom osobom

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Nećete pristati na ponudu za piće koju možete dobiti od strane jedne navalentne osobe. Ne želite da vas bilo ko forsira i da vam dosađuje na bilo koji način. Opasnost od padova, povreda, posekotina. Vodite računa, pri svakoj pa i najmanjoj fizičkoj aktivnosti. Sportska obuća vam nije adekvatna.

 

BIK

Ponekad delujete zbunjujuće na partnera. Skloni ste brojnim promenama ponašanja i iznenadnim reakcijama, pa voljena osoba ne zna baš uvek šta može da očekuje od vas. Skloni ste melanholiji, depresiji, promenljivim emotivnim stanjima. Zbog osetljivog grla čajevi bi dobro došli.

 

BLIZANCI

Došlo je vreme da ispravljate greške koje ste sopstvenim nemarom pravili. Ako se bavite privatnim poslom, nezadovoljni ste trenutnom finansijskom situacijom. Od vas mnogo toga zavisi. Moguć stomačni virus, osetljiv digestivni trakt. Pazite kakvu hranu unosite i izbegavajte restorane brze hrane.

 

RAK

Moguće je da se u vama postepeno budi ljubomora zbog nekih postupaka od strane partnera. Skloni ste naglim reakcijama i teškim rečima, svađa je na pomolu. Problematičan urogenitalni trakt kao i problemi sa pojavom peska u mokraćnim kanalima. Morate više vode unositi u organizam.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shuterstock

LAV

Nemate dovoljno energije za sve brojne obaveze koje su vam se nakupile. Zaista se trudite da ispunite poslovne zadatke koji su vam dati u nalog, ali vam jednostavno ne ide. U komunikaciji sa voljenom osobom više deluje kao da svako priča za sebe, a malo ko sluša ovog drugog. Poradite na tome.

 

DEVICA

Ideje vam nikada ne nedostaju, ali je pitanje šta će od svega toga biti realizovano. Zato budite realni , ne lebdite u oblacima. Potrudite se da se usredsredite na sadašnjost, bez bežanja u daleku budućnost koja ne mora uvek biti onakva kakvu je zamišljamo. Nervoza je sve prisutnija tokom dana. Nadjite vreme za relaksaciju.

 

VAGA

Mogući su problemi sa novcem, odosno manji neočekivani troškovi bilo da se radi o nekom kvaru eletričnog uredjaja ili slično. Potrudite se da se ne opterećujete toliko negativnim stvarima na koje ne možete uticati. Vreme koje provodite van posla morate više posvetiti dragim osobama. Demotivisani ste.

 

ŠKORPIJA

Možete se u toku večeri videti sa prijateljima sa kojima se niste odavno videli. Uživajte i odmarajte preko dana. Ubrzajte sa odrađivanjem svakodnevnih obaveza i dosta vremena posvetite meditiranju ili nekim aktivnostima koje doprinose vašem opuštanju. Morate totalno promeniti način ishrane.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

STRELAC

Dobro opažanje i sjajna koncentracija vam pomažu da ostvarite svoje ciljeve. Važno je da podstičite kreativnost. Očekuje vas manji novčani dobitak i mogućnost obnavljanja određenih poslovnih dogovora. Svi problemi potiču vam iz glave. Prepolovite dnevnu dozu cigareta ali i kafe i sve će biti u redu.

 

JARAC

Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, moći ćete da sklopite dobar posao i ostvariti svoje planove. Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Imate priliku da budete otkriveni i da se predstavite u pravom svetlu. Loša vam je cirulacija.

 

VODOLIJA

Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima. I pored svega neobjašnjiva nervoza vas duže vremena ne napušta.

 

RIBE

Može se dogoditi sasvim neočekivani susret koji bi na vas ostavio snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju. Iskoristite ovaj period i za telefonske kontakte sa prijateljima sa kojima se odavno niste čuli ni videli. Problemi sa stomakom posledica su neadekvatne ishrane koju praktikujete.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker