Astro

Dnevni horoskop za 20. novembar: Rakovi, izbegavajte svađe, Lavovi, poradite na odnosu sa voljenom osobom

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Nećete pristati na ponudu za piće koju možete dobiti od strane jedne navalentne osobe. Ne želite da vas bilo ko forsira i da vam dosađuje na bilo koji način. Opasnost od padova, povreda, posekotina. Vodite računa, pri svakoj pa i najmanjoj fizičkoj aktivnosti. Sportska obuća vam nije adekvatna.

 

BIK

Ponekad delujete zbunjujuće na partnera. Skloni ste brojnim promenama ponašanja i iznenadnim reakcijama, pa voljena osoba ne zna baš uvek šta može da očekuje od vas. Skloni ste melanholiji, depresiji, promenljivim emotivnim stanjima. Zbog osetljivog grla čajevi bi dobro došli.

 

BLIZANCI

Došlo je vreme da ispravljate greške koje ste sopstvenim nemarom pravili. Ako se bavite privatnim poslom, nezadovoljni ste trenutnom finansijskom situacijom. Od vas mnogo toga zavisi. Moguć stomačni virus, osetljiv digestivni trakt. Pazite kakvu hranu unosite i izbegavajte restorane brze hrane.

 

RAK

Moguće je da se u vama postepeno budi ljubomora zbog nekih postupaka od strane partnera. Skloni ste naglim reakcijama i teškim rečima, svađa je na pomolu. Problematičan urogenitalni trakt kao i problemi sa pojavom peska u mokraćnim kanalima. Morate više vode unositi u organizam.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker