Astro

Dnevni horoskop za 19. novembar: Dok čekate i kalkulišete, neko drugi može iskoristiti svoju šansu...

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?

 

Lavovi, Device, Vage...

 

foto: Profimedia

LAV

 

Skoro sve negativne situacije danas će se vratiti u očekivani tok, a vi budite spremni da neke od njih preuzmete iz nutog stadijuma. Čak i kada se pojave potencijalni konflikti će bledeti ukoliko ne odreagujete na dramatičan način. Obojite dan bojama uspeha i zadovoljstva i drugi će uživati u vašem društvu.

 

DEVICA

 

Dinamičnost vaše veze u nagoveštaju se poboljšava. Pozitivni utisci koje ste ostavili na koleginicu s posla daju šansu da je pozovete na piće ili u kraću šetnju. Šanse za neuspeh ovoga puta svedene su na minimim. Manje vremena provodite pred tv ekranom jer se može reći da postojate ovisnik od serija i tv programa.

 

VAGA

 

Previše analiziranja svega i svačega deluje depresivno na vas, i samopouzdanje koje ste imali može biti zamenjeno iracionalnim strahom. Morate biti mudri i razdvojiti bitno od nebitnog jer bespotrebno trošite energiju. Usporite malo i poslušajte svoje srce, ono vam šalje najbolju moguću poruku koju morate prihvatiti.

 

ŠKORPIJA

 

Profitiraćete od dobro osmišljenog posla sa kolegom iz firme. Nećete novac dobiti odmah, ali će vas iznenaditi veliko interesovanje u kolektivu. Za sve slobodne Bikove poruka: Ima li nečeg lepšeg od ljubavi koju tako jasno osećate i koja ovoga puta mora biti uzvraćena. Zdravlje uglavnom dobro, ali manji problemi sa cirkulacijom.

 

makonda-tracker