Astro

Dnevni horoskop za 19. novembar: Dok čekate i kalkulišete, neko drugi može iskoristiti svoju šansu...

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

U nekim situacijama sa kojima se danas suočavate osećate se beznadežno. Teško vam je da izbalansirate sve onako kako biste želeli i polako se mirite sa neuspehom. Nemojte da dopustite da ogovaranja i intrige koje dolaze sa strane utiču na vaš odnos sa partnerom. Nervoza vas obuzima.

 

BIK

 

Mnogo se premišljate oko toga kako da priđete osobi koja vam se dopada. Dok čekate i kalkulišete, neko drugi može iskoristiti svoju šansu. Nemojte sumnjati u sebe. Nesvestice i šećer ispod granice danas vam mogu praviti probleme. Preporuka je da se ne forsirate previše na bilo kom polju.

 

BLIZANCI

 

Vreme je da konačno skupite snage da partneru kažete iskreno sve ono što vam leži na srcu. Nemojte da se ustručavate, budite dovoljno otvoreni i direktni. Problemi sa nesanicom. Prilično ste napeti i veoma vam je teško da se opustite. Prekinite gledati tv program do kasno u noć.

 

RAK

 

Delujete imperativno i verujete u ličnu procenu, stoga kategorično odbijate nove pregovore ili savet koji vam upućuju bliski saradnici. Ipak, nemojte preuveličavati svoj domet ili profesionalne mogućnosti. Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Izbegavajte alkohol.

 

makonda-tracker