Astro

Dnevni horoskop za 11. novembar: Škorpije, udvaranje na svakom koraku jeste zanimljivo, ali...

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?

 

Strelčevi, Jarčevi, Vodolije...

 

foto: Profimedia

STRELAC

 

Napravili ste pogrešan izbor i sada vam preostaje da korigujete svoj poslovni propust. Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni u svojim namerama. Pažljivije analizirajte nečije ponašanje u emotivnom dijalogu. Moguće lomovi kostiju prilikom pada.

 

JARAC

 

Ambijent u porodici je izvanredan i to vam daje dodatnu energiju. Pozitivno utiče na vas. Tada sve akcije možete sprovesti u delo i nema prepreke koju ne možete preskočiti. Smeh je glavni stimulans da dodjete do toliko potrebne pozitivne energije koja će se vrlo brzo preneti i na ostala životna polja.

 

VODOLIJA

 

Vaš društveni život je izuzetno bogat, a danas vam donosi jedno prijatno iznenađenje. Veoma ste raspoloženi za flert i nećete se ustručavati, bilo da se nalazite u krugu prijatelja ili na nekom neobičnom mestu za upoznavanje. Više vremena posvetite bavljenju sportom. Mnogo ste se opustili.

 

RIBE

 

Mogli biste da preuredite poslovni prostor tako da on deluje bolje i funkcionalnije, a i privuče klijente. Novi saradnici imaju sveže ideje, prihvatite ih i ne budite sujetni, isplatiće vam se. Znate kako da zadržite ljubav onih koji vam znače najviše. Pojavljuje se iskušenje u vidu zabranjene veze, na koje ipak nećete

ostati imuni.

 

Izvor: www.astrousluge.com

makonda-tracker