Astro

Dnevni horoskop za 26. septembar: Lavovi nek udovolje partneru, Vodolije - strpite se još neko vreme...

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine. Smanjite unos kafe i teškim masnih namirnica koje ne zaobilazite u ishrani.

 

BIK

 

"Ljubavni rebus" je ponekad nemoguće rešiti, bez iskrenog suočavanja i otvorenog razgovora sa voljenom osobom. Neko vas sa strane često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme. Ne slušajte nikog osim sopstvenog glasa razuma i nećete pogrešiti. Ostavite duvan.

 

BLIZANCI

 

Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli. Odlučili ste se za rigoroznu dijetu i ne bi bilo u redu da pokleknete pred ciljem. Još par kilograma i bićete na idealnoj težini.

 

RAK

 

Moguća je nervoza zbog nekih nejasnoća, laži ili nedovoljno jasnog odnosa sa bivšim partnerom. Rakovi koji su u vezi, ne zamerajte partneru svaku sitnicu i neke greške koje su učinjene nenamerno. Pokušajte da porazgovarate o svemu bez ikakvih tenzija. Budite maksimalno oprezni u saobraćaju.

 

makonda-tracker