Astro

Dnevni horoskop za 26. septembar: Lavovi nek udovolje partneru, Vodolije - strpite se još neko vreme...

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine. Smanjite unos kafe i teškim masnih namirnica koje ne zaobilazite u ishrani.

 

BIK

 

"Ljubavni rebus" je ponekad nemoguće rešiti, bez iskrenog suočavanja i otvorenog razgovora sa voljenom osobom. Neko vas sa strane često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme. Ne slušajte nikog osim sopstvenog glasa razuma i nećete pogrešiti. Ostavite duvan.

 

BLIZANCI

 

Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli. Odlučili ste se za rigoroznu dijetu i ne bi bilo u redu da pokleknete pred ciljem. Još par kilograma i bićete na idealnoj težini.

 

RAK

 

Moguća je nervoza zbog nekih nejasnoća, laži ili nedovoljno jasnog odnosa sa bivšim partnerom. Rakovi koji su u vezi, ne zamerajte partneru svaku sitnicu i neke greške koje su učinjene nenamerno. Pokušajte da porazgovarate o svemu bez ikakvih tenzija. Budite maksimalno oprezni u saobraćaju.

 

 

Lavovi, Device, Vage...

 

foto: Profimedia

LAV

 

Pokušajte da udovoljite partneru, da strastvenost okrenete u vašu korist. Nemojte biti nervozni, već se više usredsredite na svakoednene potrebe ukućana za pažnjom i lepom reči. Sa malo truda možete mnogo postići. Ako je ikako moguće odrecite se danas korišćenja prevoznih sredstava.

 

DEVICA

 

Nećete lako doći do uspeha. Ako planirate da napravite bilo kakav pomak, neophodno je da se maksimalno posvetite poslu i da sve drugo ostavite po strani. Moguće je da vas danas, ali i narednih nekoliko dana muče manji problemi sa kičmom. Mnogo vremena provodite u stolici na poslu i kod kuće.

 

VAGA

 

Jako ste napeti, ali to će biti prisutno samo u prvoj polovini dana, tako da će pritisak popustiti kako dan bude odmicao. Pokušajte da se opustite sa prijateljima i odmorite od nametnutog “radnog vikenda“ i sredjivanja kuće. Ne nervirajte se oko nebitnih stvari. Ako možete isplanirajte neki kraći put pri kraju nedelje, koristiće vam.

 

ŠKORPIJA

 

Bolja situaciju na poslovnom planu. Postoji čak i šansa da vam se neki manji rizik iz prošlosti može isplatiti. Iskoristite priliku kada vam se bude ukazala. Odlično se osećate danas. Puni ste energije i nema naznaka za bilo kakve zdravstvene probleme u bližoj budućnosti.

 

 

Strelčevi, Jarčevi, Vodolije...

 

foto: Profimedia

STRELAC

 

Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla. U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo i razgovori koji deluju opuštajuće. Mogući manji problemi sa bronhijama i disajnim putevima.

 

JARAC

 

Ponekad gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu, potrebno je da osmislite alternatnivno rešenje. Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti, pre nego što progovorite pred saradnicima. Nemojte dozvoliti da Vas neko "ošteti". Nadjite vreme i način da se opustite.

 

VODOLIJA

 

Ne cvetaju vam ruže ali nemate hrabrosti da odete zbog loše finansijske situacije. Strpite se još neko vreme, dok vam se ne ukaže neka bolja prilika. Partner ne razume igre koje igrate. Otvorite se i pokažite mu šta osećate, jedino ćete tako poboljšati vaš odnos. Nervozni ste i pod stresom, što loše utiče na imunitet.

 

RIBE

 

Dan u kome će biti dosta nepredviđenih događaja, od pisama i informacija koje kasne, do uređaja koji se kvare. Sve se to ubrzo smiruje, ali je potrebno da shvatite da nije kraj sveta i da se ništa nije urotilo protiv vas. Na sentimentalnom planu ništa novo već duže vremena. Napetost i nervoza su na žalost uvek prisutni.

 

Izvor: www.astrousluge.com

makonda-tracker