ASTRO

Dnevni horoskop za 21. avgust: Rakove očekuje iznenađenje u ljubavi, Device - poslušajte svoju intuiciju

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?

 

STRELAC
Posao
Isuviše ozbiljno shvatate situaciju firme u kojoj radite. Dovoljno ste odgovorni, ali isto tako ne možete da dajete maksimum sve dok ne pokušate da se bar odmorite.
Ljubav
Ne bavite se toliko svojim emotivnim statusom, jer smatrate da za tim nemate potrebu, jer se uviđa doza neodlučnosti i veće distanciranosti, još uvek.
Zdravlje
Pazite se oštrih predmeta.

 

JARAC
Posao
Polje karijere vas obaveštava da su neki detalji dovoljno pozitivni, ovaj put. Imali ste i neograničeno puno srećnih okolnosti pa je došao dan da se i odmorite od svojih obaveza.
Ljubav
Pomalo ste samokritični i ne želite da govorite nekome koliko vam je stalo do te osobe. Umete i sami da gurate veći deo svog života.
Zdravlje
Pijte dovoljno tečnosti.

 

VODOLIJA
Posao
Imali ste na umu da se doslovno odmorite i u tom pravcu kombinujete svoj dan. Nije loša ideja da se neki detalji dovedu u red pre nego što nešto zasigurno postignete na polju finansija.
Ljubav
Pojaviće vam se osoba na koju često mislite. Vi ne sumnjate da su vaše misli sugestivne i da je to daleko moguće.
Zdravlje
Glavobolja.

 

RIBE
Posao
Na poslovnom planu može da se desi mnogo toga neočekivano, pa se ne ustručavajte da kažete šta imate u svrhu onog za šta se zalažete.
Ljubav
Maštate o jednoj osobi iz vašeg neposrednog okruženja. Morate da budete u toku stvari i da se ne iznenadite sa činjenicama, koje budete saznali o toj osobi.
Zdravlje
Pojačana tenzija.

 

makonda-tracker