ASTRO

Dnevni horoskop za 21. avgust: Rakove očekuje iznenađenje u ljubavi, Device - poslušajte svoju intuiciju

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN
Posao
Oni koji traže bar malo vremena da se odmore to mogu učinti odlukom da odu na jedno kraće putovanje.
Ljubav
Pokušajte sa osobom koja vam je draga da se iskreno vežete i planirate jači provod. Danas imate stav da morate da napunite baterije.
Zdravlje
Pojačana intuicija vas vodi.

 

BIK
Posao
Niste od onih koji će ceo dan da se odmaraju. Pokušaćete da rešite određene obaveze kako bi mogli što lakše da se organizujete.
Ljubav
Nije loša ideja da planirate da se odmorite i povedete partnera sa sobom, ali vi ćete tu soluciju zameniti okupljanjem na porodičnom ručku.
Zdravlje
Pojačano znojenje.

 

BLIZANCI
Posao
Uveliko ste u problemu ukoliko ne budete uspeli da kanališete svoj stres. Pokušavaćete to da uradite sa određenim metodama vama svojstvenim.
Ljubav
Ne želite još uvek sebi da priznate da vam partner koji je trenutno pored vas ne imponuje u većoj meri. Nećete biti spremni nešto da promenite još uvek.
Zdravlje
Solidno.

 

RAK
Posao
Niste sami u ideji koju protežirate. Osećaj uspeha se kod vas budi na velika vrata i vi osećate bitan momenat koji vam predstoji na finansijskm planu.
Ljubav
Ukoliko ste sami, ne očajavajte. Nešto posebno možete da očekujete na ovom segmentu. Jedna Vodolija bi mogla da bude pravi izbor za vas.
Zdravlje
Psiha vam je naglašena.

 

 

LAV
Posao
Želite prestižno mesto i pojačanu volju za radom. Saradnici su spremni da se priključe u narednom periodu za nešto konkretnije poslovno rešenje.
Ljubav
Imali ste i lošijih faza od trenutne, ali ste se ponašali kao da vas to ne dotiče. Pokušaj da se nešto slično desi ponovo neće zaživeti ovaj put.
Zdravlje
Srčani mišić je lošije postavljen.

 

DEVICA
Posao
Pojačavate tempo rada ali smatrate da se to tako ne radi. U pravu je vaša intuicija koja vas upozorava da se pripremite na bolju soluciju koja vam se protežira za naredni period.
Ljubav
Ne odustajete od jedne osobe za koju ste smatrali da je samo simpatija. Iskreno želite sa tom osobom i nešto više.
Zdravlje
Pojačana nervoza.

 

VAGA
Posao
Ukoliko ste mišljenja da se nešto posebno dobro može desiti, ukoliko uvidite i solidnu šansu za većom zaradom, ne očajavajte ukoliko vam finansije ne pružaju veću podršku, trenutno.
Ljubav
Ukoliko ste u braku ne očajavajte jer se uviđa dosta dobar stav kasnije. Imaćete izbor da usmerite tok svojih odluka.
Zdravlje
Povoljan dan za rekreaciju.

 

ŠKORPIJA
Posao
Nije loša ideja da se udružite sa kolegama oko zajedničkog projekta koji vam donosi mnogo bolju satisfakciju nego da radite individualno.
Ljubav
Polje emocija vam donosi mnogo bolje rešenje ovih dana. Ukoliko ste se zaljubili i sebi to priznali za vas nema loše solucije.
Zdravlje
Pojačan trening vam zasigurno odgovara.

 

 

STRELAC
Posao
Isuviše ozbiljno shvatate situaciju firme u kojoj radite. Dovoljno ste odgovorni, ali isto tako ne možete da dajete maksimum sve dok ne pokušate da se bar odmorite.
Ljubav
Ne bavite se toliko svojim emotivnim statusom, jer smatrate da za tim nemate potrebu, jer se uviđa doza neodlučnosti i veće distanciranosti, još uvek.
Zdravlje
Pazite se oštrih predmeta.

 

JARAC
Posao
Polje karijere vas obaveštava da su neki detalji dovoljno pozitivni, ovaj put. Imali ste i neograničeno puno srećnih okolnosti pa je došao dan da se i odmorite od svojih obaveza.
Ljubav
Pomalo ste samokritični i ne želite da govorite nekome koliko vam je stalo do te osobe. Umete i sami da gurate veći deo svog života.
Zdravlje
Pijte dovoljno tečnosti.

 

VODOLIJA
Posao
Imali ste na umu da se doslovno odmorite i u tom pravcu kombinujete svoj dan. Nije loša ideja da se neki detalji dovedu u red pre nego što nešto zasigurno postignete na polju finansija.
Ljubav
Pojaviće vam se osoba na koju često mislite. Vi ne sumnjate da su vaše misli sugestivne i da je to daleko moguće.
Zdravlje
Glavobolja.

 

RIBE
Posao
Na poslovnom planu može da se desi mnogo toga neočekivano, pa se ne ustručavajte da kažete šta imate u svrhu onog za šta se zalažete.
Ljubav
Maštate o jednoj osobi iz vašeg neposrednog okruženja. Morate da budete u toku stvari i da se ne iznenadite sa činjenicama, koje budete saznali o toj osobi.
Zdravlje
Pojačana tenzija.

 

makonda-tracker