Astro

Dnevni horoskop za 18. avgust: Vage nemojte da očajavajte, Rakovi, da li ste znali, i vaš partner priželjkuje zajednički život!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?

 

Strelčevi, Jarčevi, Vodolije...

 

foto: Profimedia

STRELAC


Posao
Osobe u vašem okruženju vas smatraju dovoljno hrabrom osobom. Radite stvari koje niko ne želi pa se samim tim očekuje i veći rizik vaših poslovnih poteza.
Ljubav
Ne želite da se isuviše često viđate sa partnerom jer smatrate da na taj način gubite dragoceno vreme. Osoba pored vas je prilično nezadovoljna.
Zdravlje
Nervoza.

 

JARAC


Posao
Korisni saveti od iskusnih kolega nisu loša ideja kada su nove poslovne aktivnosti u pitanju. Imate dovoljno vremena da se predate solidnom poslovnom planu.
Ljubav
Kada su u pitanju kratke avanture nije loša ideja da se pokažete u onome što najbolje umete. Vaša cena, figurativno, može da poraste.
Zdravlje
Imali ste i lošijih dana.

 

VODOLIJA


Posao
Uviđate da ćete imati mnogo borbe i poteza za koje ćete moći da kažete da nisu nešto posebno dobro došli. Sve je to jedan proces.
Ljubav
Isuviše se osećate samostalno da bi pristali da budete u društvu osoba koje vas ne podržavaju i nipodaštavaju. Želite da se dobro osećate.
Zdravlje
Imate nesanicu.

 

RIBE


Posao
Uviđate mnogo dobar poslovni tretman u kome se dovoljno dobro snalazite. Ne žalite za idejama koje vas zasipaju nepotrebnim informacijama.
Ljubav
Snalazite se nekako u odnosu sa partnerom koji nije ni malo lak za saradnju. Ponekad bi hteli da pobegnete iz okruženja koje vam se nameće u negativnom smislu.
Zdravlje
Pojačano lučenje hormona.

 

Izvor: www.astrousluge.com

makonda-tracker