Astro

Dnevni horoskop za 1. avgust: Rakovima se smeši poznanstvo sa jednim Strelcem, Škorpije, ne ustručavajte se da pokažete šta mislite

1
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao

Niste sami u svemu što vam se pruža kao odličan ambijent, jer uviđate mnogo toga što može da vas motiviše na dalji rad bez većeg poslovnog angažovanja.

Ljubav

Ukoliko ste trenutno pod većim pritiskom I osećate da ne možete da izdržite I sabijate u sebi bes pokušajte to da rešite pojačanom fizičkom aktivnošću.

Zdravlje

Uvedite dozu jačeg treninga.

 

JARAC

Posao

Vaše polje karijere je nešo na šta morate u daljem kontekstu da obratite dovoljno pažnje. Pokajanja kasnije ne sme da bude.

Ljubav

Ukoliko vam se dopada jedna Riba ne smete da se otvoreno postavljate sve do trenutka dok ne uvidite da vlada obostrano raspoloženje u istom pravcu.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

 

VODOLIJA

Posao

Pojačana tenzija na polju posla vas otvara za nešto bolji ambijent u toku poslovne karijere, koju trenutno imate.

Ljubav

Ne ustručavajte se da pokažete svoje mišljenje osobi na koju često mislite. Opušten stav vam donosi mnogo više samouverenosti.

Zdravlje

Nemate većih problema.

 

RIBE

Posao

Nemate nameru da doveka radite posao kojim se trenutno bavite. Pojačavajte tempo svog rada na segmentima gde treba, ali ne pokušavajte da se tu I zadržite u svakom slučaju.

Ljubav

Ukoliko ste u braku pazite se određenih prepreka, koje vam se nameštaju u periodu pred nama u većoj meri. Pokušajte da dovedete u balans svoje lično razpoloženje.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

 

( Astrolog: Milica Miholjčić, www.astrousluge.com )
makonda-tracker