Astro

Dnevni horoskop za 1. avgust: Rakovima se smeši poznanstvo sa jednim Strelcem, Škorpije, ne ustručavajte se da pokažete šta mislite

1
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Posao

Ne želite da ulazite u jaču raspravu, kada su vam pravila u suštini poznata već neko vreme. Imali ste dovoljno razloga za jaču promenu I utom na bolji tretman.

Ljubav

Ne žalite se na trenutne detalje u svom ljubavnom segmentu, koliko se uviđa doza skepticizma na velika vrata da ćete uspeti da zadržite svog partnera.

Zdravlje

Slabija cirkulacija vam je poveći problem.

 

BIK

Posao

Onaj poslovni segment, koji vi ne želite je nešto o čemu često razmišljate kao o situaciji koju ćete da zamenite sa nekim drugim zaduženjima.

Ljubav

Poželećete nekog drugog pored sebe I u tom segmentu I raspoloženju možete imati solidne šanse za nesto posebno.

Zdravlje

Jačajte imunitet.

 

BLIZANCI

Posao

Vaše trenutno zalaganje I pojačana kontrola sopstvenih poslovnih poteza vas dovodi do razočarenja u suštini. Morate da budete otvoreni prema svoji saradnicima.

Ljubav

Ne žalite se na svoj ljubavni život koliko na pojedine osobine svog partnera, koji ne želi da vas sasluša do kraja. Volite da znate na čemu ste trenutno.

Zdravlje

Pojačajte unos vitamin.

 

RAK

Posao

Ukoliko ste neko ko gura priču sopstvenog biznisa možete uvideti I poveći rizik na tom polju. Niste sami u ovome, ali zasigurno morate da imate dovoljno entuzijazma za mnoge stvari.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, očekujte solidnu šansu da upoznate jednog Strelca, koga već odavno želite pored sebe.

Zdravlje

Povedite računa o fizičkoj aktivnosti.

 

foto: Shutterstock

 

LAV

Posao

Nemate motiv mnogo toga da promenite bez većeg poslovnog angažovanja sa jednim Ovnom ili Rakom. Smatrate da treba da sledite uspešne ljude.

Ljubav

Kada su emocije u pitanju, možete imati stav da su vam pomalo nepotrebne u većem obimu. Želite da se povremeno povučete I ostanete sami sa sobom.

Zdravlje

Srčani zalisci su vam lošije postavljeni.

 

DEVICA

Posao

U suštini ste neko ko će posao završiti do kraja I perfektno do detalja. Morate da osatnete u sopstvenoj poslovnoj priči, kako bi se napravila nadogradnja onoga što želite u svojoj karijeri da postignete.

Ljubav

Ukoliko ste sami ne očajavajte, jer osoba na koju često mislite može da vam predstavlja izazov dana u kome možete mnogo toga da dovedete u red, kada su vaše emocije u pitanju.

Zdravlje

Solidno ovaj put.

 

VAGA

Posao

Pokazujete veću zainteresovanost nego inače, kada su pojedini segmenti u pitanju vezani za vašu zaradu. Morate da ostanete dosledn svom zadatku I iz toga povući odličnu paralelu za dalji rad.

Ljubav

Osećate veliku potrebu da se dokažete na ovom segmentu već neko vreme. Partner ne učestvuje u vašim namerama.

Zdravlje

Žalite se na predeo kičme.

 

ŠKORPIJA

Posao

Niste navikli na jači tempo rada I ne ustručavate se da pokažete dozu suptilnosti prilikom odluke da ste spremni da se odmorite na kvalitetniji način.

Ljubav

Ne ustručavate se da pokažete šta mislite bez razmišljanja, pa možete da se pokajete za svoje reči bez većeg pardona.

Zdravlje

Problem sa reproduktivnim organima.

 

foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao

Niste sami u svemu što vam se pruža kao odličan ambijent, jer uviđate mnogo toga što može da vas motiviše na dalji rad bez većeg poslovnog angažovanja.

Ljubav

Ukoliko ste trenutno pod većim pritiskom I osećate da ne možete da izdržite I sabijate u sebi bes pokušajte to da rešite pojačanom fizičkom aktivnošću.

Zdravlje

Uvedite dozu jačeg treninga.

 

JARAC

Posao

Vaše polje karijere je nešo na šta morate u daljem kontekstu da obratite dovoljno pažnje. Pokajanja kasnije ne sme da bude.

Ljubav

Ukoliko vam se dopada jedna Riba ne smete da se otvoreno postavljate sve do trenutka dok ne uvidite da vlada obostrano raspoloženje u istom pravcu.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

 

VODOLIJA

Posao

Pojačana tenzija na polju posla vas otvara za nešto bolji ambijent u toku poslovne karijere, koju trenutno imate.

Ljubav

Ne ustručavajte se da pokažete svoje mišljenje osobi na koju često mislite. Opušten stav vam donosi mnogo više samouverenosti.

Zdravlje

Nemate većih problema.

 

RIBE

Posao

Nemate nameru da doveka radite posao kojim se trenutno bavite. Pojačavajte tempo svog rada na segmentima gde treba, ali ne pokušavajte da se tu I zadržite u svakom slučaju.

Ljubav

Ukoliko ste u braku pazite se određenih prepreka, koje vam se nameštaju u periodu pred nama u većoj meri. Pokušajte da dovedete u balans svoje lično razpoloženje.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

 

( Astrolog: Milica Miholjčić, www.astrousluge.com )
makonda-tracker