Astro

Dnevni horoskop za 28. jul: Ovnovi, spustite svoj ego, Device, spremite se za povoljan emotivni period

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao

Pokušaćete da dobijete deo kolača kao i uvek.Morate da budete dovoljno obayrivi za ono što trenutno dolazi kao test izdržljivosti.

Ljubav

Igrate na kartu emocija i u tome dosta dobar potez pravite, kada je igra zavođenja u pitanju. Ne pokušavajte da se otrgnete utisku da nešto ne propustite.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

 

JARAC

Posao

Ne morate da se pravdate za propuštene detalje ovaj put jer zaslužujete mnogo više zbog svoje požrtvovanosti. Imate jak stav.

Ljubav

Ne odustajete od jedne osobe na koju često mislite. morate da budete dovoljno u fokusu kad su lični detalji na emotivnom planu u pitanju.

Zdravlje

Povedite računa o cirkulaciji.

 

VODOLIJA

Posao

Isuviše ste uspešni na poslovnom segmentu i nemate nameru da se otvoreno žalite na propuštene detalje. Imate dovoljno sreće ovaj put.

Ljubav

Ne ispaštate na emotivnom planu koliko želite da uspete na nekom drugom segmentu. Morate da budete dovoljno fokusirani na nešto bolji tretman.

Zdravlje

Nemate tegobe.

 

RIBE

Posao

Imali se dovoljno vremena da nešto konkretno uradite po pitanju plana za posao u inostranstvu ali vi ste još u lošem položaju koji vam ne dopušta da se razmašete u pravom smislu reči.

Ljubav

Imate utisak da vam je partner lošijeg raspoloženja i da nemate nameru da se postavite jasnije, kada su partnerski odnosiu pitanju, jer smatrate da za tako nešto ne treba posebna procena.

Zdravlje

Glavobolja.

 

 

( Astrolog: Milica Miholjčić, www.astrousluge.com )
makonda-tracker