Astro

Dnevni horoskop za 28. jul: Ovnovi, spustite svoj ego, Device, spremite se za povoljan emotivni period

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

Posao

Očekujte prijatno iznenađenje na polju finansija i ne pokušavajte nešto posebno da menjate. Ukoliko uvidite da stemalo lošije volje ne treba da odustajete od zacrtanog cilja.

Ljubav

Ne morate da se ustručavate pred jednom Vodolijom već iskreno recite kako stvari stoje ovaj put. Vredi da pokušate dosta toga da rešite kaad su partnerski odnosi u pitanju.

Zdravlje

Kardio problemi su mogući ovaj put.

 

DEVICA

Posao

Možete da se oslonite na jednu Škorpiju koja se dosta angažuje na polju posla, jer vam znači zbog ličnog pečata, koji vam treba u daljem radu.

Ljubav

Povoljan perido vam dolazi, kada su emocije u pitanju i ne morate mnogo da se trudite, jer vi zaslužujete ovako nešto.

Zdravlje

Birajte hranu koju jedete.

 

VAGA

Posao

Nije loša ideja da se poyabavite svojim ličnim finansijama koje mogu da budu na izmaku, ukoliko nešto ne primenite u narednom periodu.

Ljubav

Volite slobodu pa ćete se u tom kontekstu i vladati u daljoj situaciji. Morate da se pridržavate pravila koja vam neko postavlja.

Zdravlje

Niste dovoljno u kondiciji.

 

ŠKORPIJA

Posao

Kada su u pitanju špekulativni poslovi ne morate da se upuštate u lošiji segment od trenutnog zaduženja jer vi zaslužujete mnogo bolji stav po pitanju šanse, koja vam se nudi.

Ljubav

Isuviše ste racionalni da bi se upustili u konkretnu borbu između emocioja i svog sopstvenog ega. Partner će malo da sačeka na vas ovaj put.

Zdravlje

Popravite imunitet.

( Astrolog: Milica Miholjčić, www.astrousluge.com )
makonda-tracker