Astro

Dnevni horoskop za 28. jul: Ovnovi, spustite svoj ego, Device, spremite se za povoljan emotivni period

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Posao

Pokušavate da dobijete na vremenu, ali kao da ste već odustali od datog posla i ponašate se dosta ledargično.

Ljubav

Oseća se veća doza ljubomore i nemogućnost uspostavljanja veze na pravi način sa osobom suprotnog pola jer ne želite da spustite svoj ego.

Zdravlje

Imate dovoljno razloga da se bavite sportom.

 

BIK

Posao

Danas očekujte prelomni trenutak za neke stvari i ne morate da dramite, ukoliko ne bude sve po propisu. Imaćete i mala odstupanja ovaj put.

Ljubav

Jedna Škorpija može ad vam bude neko na koga možeet da se oslonite u emotivnom smislu. Pozitivna energija se oseća na velika vrata.

Zdravlje

Solidno.

 

BLIZANCI

Posao

Niste u mogućnosti da dosta toga radite na prvi pogled, koliko ste skloni da se odmarate i pokušate da se otvoreno postavite prema kolegama koje od vas očekuju obimnije aktivnosti u toku dana.

Ljubav

Ukoliko ste u braku možete biti skloni određenim razmiricama i svađama. Pokušavate da dokašete da niste vi lošijastrana ali vam ne uspeva.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

 

RAK

Posao

Osećate veći pritisak na polju posla i ne možete da se otrgnete utisku, koji vam se namešta kao primarna emocija, koju imate zbog nipodaštavanja od strane ljubomornih kolega.

Ljubav

Koliko se budete otvorili na polju emociju u toj meri ćete imati dovoljno dobar stav prema partneru koji želi ipak veću dominaciju nego inače.

Zdravlje

Pojačano lupanje srca.

( Astrolog: Milica Miholjčić, www.astrousluge.com )
makonda-tracker