astro prognoza

Ponedeljak, 28. oktobar će biti veoma uzbudljiv: Astro prognoza za svih 12 znakova Zodijaka

0

Zvezde su spremile pravu malu igranku na nebu, zavirite među njih i pogledajte šta je to što su spremile ovog ponedeljka za vaš znak

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR
DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR foto: maxbelchenko/Shutterstock

Dnevni horoskop piše Olga Savić.

 

OVAN

 

Osoba koja vam je poslovno važna spremna je da se sastane sa vama i sasluša vaše predloge. Odličan je trenutak da potražite podršku. Posvetite se danas voljenoj osobi – pravo je vreme da porazgovarate o vama bitnim stvarima.

 

BIK

 

Imate odličnu komunikaciju sa osobama koje su vam poslovno važne. Povećano razumevanje sa kolegama. Dan je dobar za nova emotivna poznanstva zato izađite sa prijateljima na kafu ili piće u popodnevnim satima.

BLIZANCI

 

Možete očekivati pozitivan odgovor po pitanju koje vam je od važnosti. Promene koje se dešavaju u poslovnom okruženju vam odgovaraju. Pokazujete otvorenije zainteresovanost prema jednoj osobi. U postojećim vezama dan za važne razgovore.

 

RAK

 

Lako razrešavate nesporazume. Spremni ste da se prilagodite sagovorniku, kao i on vama. Ovaj dan bi takođe bilo dobro iskoristiti i za neke vama važne dogovore sa emotivnim partnerom. Pokrenite pitanja koja su vam bitna.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker