predviđanje

Dnevni horoskop za 20. oktobar: Strelčevi su sebi na poslednjem mestu, a jednom znaku je sve u znaku uživanja i novca

0

Za 20. dan oktobra astrolog daje interesantnu astrološku prognozu. Ko će se baviti rezimiranjem sedmice na zalasku, a ko će provesti dan u trošenju novca?

Devicama se spremaju neočekivane obaveze i gužva
Devicama se spremaju neočekivane obaveze i gužvafoto: Shutterstock / Iryna Prokofieva


LAV


Danas ćete moći da se posvetite sebi i ukućanima. Prilično ste iscrpljeni, pa će vam odgovarati mirna i opuštena atmosfera. Napunićete se pozitivne energije dovoljno da u popodnevnim satima možete da ostvarite sastanak koji vam je zanimljiv.


DEVICA


U toku prepodnevnih sati očekuje vas gužva i obaveze koje niste planirali. Taman ćete misliti da ćete morati da jurcate ceo dan, ali će vas popodne ipak razuveriti. Tada je i te kako moguće da se posvetite ukućanima, porodici, odmoru.

VAGA


Ako kažemo da ste rešili da se opustite i posvetite sebi, to verovatno kod vas znači da ćete potrošiti veću sumu novca, jer je za vas trenutno najbolji način za tako nešto – kupovina i izlazak sa prijateljima. No, evidentno je da je pred vama podsticajan dan.


ŠKORPIJA


Pred vama je savršen dan za posvećenost sebi. Nekako ste tokom prethodne nedelje svoje potrebe potiskivali u drugi plan, a sada shvatate da vam je potrebno da se opustite. Verovatno ćete se povući u kuću, čitati, odmarati se.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker