astro prognoza

Dnevni horoskop za 20. jul: Škorpija može da osvoji osobu koja joj se dopada, Blizanci rešeni da se uozbilje

0

Najtačniji dnevni horoskop za 20. jul za ljubav, posao i zdravlje

Šta vam donosi dnevni horoskop za 20. jul?
Šta vam donosi dnevni horoskop za 20. jul?foto: Billion Photos/Shutterstock

 

STRELAC

 

Vi ste odgovorni i tražićete da i drugi ispoštuju svoje obaveze prema vama. Očekujte velike pomake u nekim dogovorima. Imate iznenađenje za voljenu osobu i jedva ćete čekati susret sa njom. Popodne i veče su ispunjeni zadovoljstvom.

 

JARAC

 

Osećate priliv energije, optimistični ste i čini vam se da se crni oblaci razilaze. Ovaj dan iskoristite da se odmorite i opustite, a sve vezano za poslovni segment pokrenite od ponedeljka. Kontakti sa suprotnim polom su obojeni nežnošću i intenzitetom.

 

 

VODOLIJA

 

Danas ćete moći da na realniji način sagledate situacije u kojima ste. Trenutno niste spremni da odajete svoje planove, ćutite mudro i radite. Vrlo razmišljate o rečima nekoga za koga ste zainteresovani – nije vam jasno da li ova osoba oseća isto ono što i vi.

 

RIBE

 

Danas se neke okolnosti mogu okrenuti na vašu stranu i olakšati vam situaciju na poslu. Mogućnosti za dobre dogovore, a ako se dodatno poslovno angažujete – slede vam i novčani prilivi. Opustite se, rasteretite – dan je dobar za druženja, za izlaske i provod.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

 

makonda-tracker