astro prognoza

Dnevni horoskop za 14. jul: Ko može da se raduje novim emotivnim uspesima, a koga očekuje buran period u odnosima?

0

Najtačniji dnevni horoskop za 14. jul

Najtačniji dnevni horoskop za 14. jul
Najtačniji dnevni horoskop za 14. julfoto: Shutterstock / Billion Photos

STRELAC

 

Prijatelji ili emotivni partner imaju svoje planove, a vas nisu ni pitali da li vam ti planovi odgovaraju ili ne. Od vas se očekuje da se uklopite, ali ste vi trenutno suviše tvrdoglavi za tako nešto. Ili ćete isprovocirati raspravu, ili ćete se u potpunosti povući i ućutati.

 

JARAC

 

Neplanirano ćete potrošiti više novca od onoga što ste namerili. Blago neraspoloženje u prvom delu dana, jer ćete se iznova i iznova prebrojavati i nervirati zbog svojih propusta. Bolje bi bilo da ovaj dan iskoristite za druženja ili izlazak.

VODOLIJA

 

Danas ste rešili da provedete dan onako kako to vama odgovara. Nemate nameru da se uklapate u tuđe vreme, neka se oni uklope u vaše. Iako ćete izazivati nervozu kod drugih ljudi, ipak ćete se na kraju provesti dobro.

 

RIBE

 

Neki vaši strahovi ili problemi mogu isplivati na svetlost dana. Moguće je da će vam odgovarati da se povučete i da budete sami sa sobom, jer ćete na taj način najbolje uspeti da se smirite i stabilizujete. Emotivne kontakte odložite za kasno popodne ili večernje sate.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

makonda-tracker