astro prognoza

Dnevni horoskop za 27. februar: Bikove će ponovo privući OSOBA IZ PROŠLOSTI, a koga će "gušiti" dugovi?

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta su vam spremile ovog utorka

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR
DNEVNI HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR foto: Shutterstock/bbernard

Dnevni horoskop: astroluna.rs

 

Ovan

 

Ove cela nedelje će biti izazovna za Ovnove, posebno u komunikaciji sa partnerom ili kolegama. Važno je da se fokusirate na aktivnosti i planove koji vam donose radost i uzbuđenje.

LJUBAV

Vaša gledišta i partnerova se neće lako poklapati, ali izbegavajte ozbiljne razgovore o tome. Budite inicijator u planiranju aktivnosti i izletima s prijateljima. Slobodni Ovnovi, sada je vreme za intenzivna emotivna iskustva i strastvene susrete.

POSAO

Poslovna ponuda će vam poboljšati finansijsku situaciju, ali donosi i veće obaveze. Komunikacija sa saradnicima će biti izazovna, ali naporan rad će dovesti do uspeha. Oprezno sa dugovanjima i budite spremni na neočekivane informacije.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na tegobe sa želucem i kičmom, posebno ramenima i vratom.

 

Bik

 

Bikovi će osetiti tenziju u odnosu s voljenom osobom, ali važno je izbegavati rasprave. Fokusirajte se na male radosti i kratke izlete kako biste očuvali harmoniju.

LJUBAV

Partner i vi niste u istom ritmu, ali izbegnite rasprave oko sitnica. Slobodni Bikovi, privlači vas neko iz prošlosti ili nova osoba koja unosi pozitivnu energiju.

POSAO

Ovo nije vreme za rasipanje energije na neprioritetne zadatke. Bolja organizacija je ključ uspeha. Finansijski segment je nestabilan, pa budite oprezni.

ZDRAVLJE

Povedite računa o ishrani i oprezno s nervozom.

Blizanci

 

Blizanci će uživati u pozitivnoj energiji sa partnerom. Ovo je idealno vreme za planiranje putovanja i zajedničkih aktivnosti.

LJUBAV

Vaš odnos će procvetati, bez obzira na lične probleme. Slobodni Blizanci, brzinski započnite nešto novo, ali budite svesni mogućih prepreka.

POSAO

Neočekivane informacije će uticati na nadoknadu ili nove poslovne zadatke. Budite oprezni s multitaskingom i očekujte promene u kolegijalnim odnosima.

ZDRAVLJE

Pazite na grlo, osetljivost vrata i ramena su mogući.

 

Rak 

 

Rakovi će osetiti emotivni podsticaj, ali pitanja iz prošlosti mogu izazvati nedoumice. Opustite se i prepustite se lepim trenucima.

LJUBAV

Očekujte zanimljive kontakte i emotivne pokrete. Slobodni Rakovi, novo poglavlje je na horizontu, ali budite strpljivi.

POSAO

Situacije koje su se odugovlačile sada će se pokrenuti. Povećanje obaveza je moguće, ali s uspehom. Finansijski segment je stabilan, ali postoje dugovanja.

ZDRAVLJE

Odmor je ključan, izbegavajte stres.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker