astro prognoza

Dnevni horoskop za 27. februar: Bikove će ponovo privući OSOBA IZ PROŠLOSTI, a koga će "gušiti" dugovi?

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta su vam spremile ovog utorka

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART
DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART foto: Shutterstock/Mila Supinskaya Glashchenko

Lav

 

Lavovi će imati uspone i padove u odnosu s voljenom osobom. Fokusirajte se na društvene aktivnosti kako biste poboljšali raspoloženje.

LJUBAV

Partner vas može usporavati, ali slobodni Lavovi će uživati u druženjima. Pravi emotivni trenuci tek dolaze, sada je vreme za opuštanje.

POSAO

Osećaj blokade će popustiti, a konkretna dešavanja su na pomolu. Oprez s komplikacijama u saradnji, ali finansijski je stabilno.

ZDRAVLJE

Stariji Lavovi, odmarajte se više. Mlađi, uživajte u dobroj energiji.

 

Devica

 

Device će osetiti tenzije u odnosu, pa je važno raditi na rešenju problema. Stabilni parovi će manje vremena provoditi zajedno zbog poslovnih obaveza.

LJUBAV

Ako postoje nepomirljive razlike, razmislite o rešenju. Slobodne Device, novi emotivni počeci su povoljni i ozbiljni.

POSAO

Zahtevna komunikacija i povećana odgovornost su pred vama. Promene na poslu su moguće, a finansijski segment je stabilan.

ZDRAVLJE

Oprez s tenzijom, potrebno vam je opuštanje.

Vaga

 

Danas ćete biti skloni preosetljivosti. Osećanja će vam često upravljati postupcima, pa je važno da radite na održavanju ravnoteže i harmonije.

LJUBAV

U odnosu sa partnerom može doći do nesuglasica između vaše emocionalne osetljivosti i partnerove strastvene energije. Preporučuje se da se prepustite zajedničkim aktivnostima i izbegnete unutrašnje konflikte. Slobodne Vage mogu doživeti nova poznanstva i flertove, pa iskoristite ovaj period za uživanje u druženju i novim iskustvima.

POSAO

Poslovno, očekuje vas aktivan period sa mnogo obaveza. Ambicije su pojačane, iako vam novi projekti mogu doneti finansijski napredak, istovremeno će doneti i povećanu količinu obaveza. Komunikacija sa saradnicima može biti zahtevna, ali budite strpljivi i fokusirani. Povedite računa o dugovanjima, jer je moguća opomena u vezi sa nekim finansijskim pitanjem.

ZDRAVLJE

Osetljivost vezana za želudac i kičmu, posebno rameni i vratni deo, može izazvati nelagodnosti. Posvetite pažnju pravilnoj ishrani i preventivnim merama.

 

Škorpija

 

Period može biti miran, pa i nemiran, sa oscilacijama između dobrih trenutaka i trenutaka napetosti. Emocije i strasti će se smenjivati, pa će ljubavni odnosi zahtevati dodatnu pažnju. Uživajte u lepim trenucima i neka vam ljubav bude prioritet.

LJUBAV

Odnosi mogu varirati između harmonije i napetosti. Emocije će biti izražene, ali i promenljive. Unesite više spontanosti i radosti u zajedničke trenutke kako biste poboljšali atmosferu. Slobodne Škorpije mogu doživeti privlačnost i flert, ali je pitanje da li će to prerasti u ozbiljniji odnos.

POSAO

Period će biti napet, ali će doneti i rezultate. Energija, motivacija i nadahnuće su prisutni, ali će postojati izazovi u komunikaciji sa saradnicima. Povedite računa o svojim granicama i nemojte preuzimati tuđe obaveze. Finansijska situacija će biti solidna, iako su mogući troškovi.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom ili sa vratnim i ramenim pojasom mogu se pojaviti. Stariji pripadnici znaka trebalo bi da obrate pažnju na pritisak i krvne sudove.

 

makonda-tracker